Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kell tartalmaznia annak a...

Mit kell tartalmaznia annak a rövid jellemzésnek a gyerekről, amit mi szülők írunk a gondozónőknek? Ti mit írtatok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 13:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocs, bölcsiről van szó ezt kihagytam. Most kezdjük.
2010. szept. 17. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én beírtam, hogy milyen jellemvonások jellemzik, (kitartó, nyugost, kiegyensúlyozott..stb), hogy név szerint kik hozhatják el a bölcsiből, hogy szokott elaludni, miket szeret játszani, és az étkezési szokásainkat is.
2010. szept. 17. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
esetleges allergiát mindenképp tüntesd fel, és azt hogy milyen szokásai vannak, pl. gondol egyet, elszalad, mire kell különösen figyelniük, pl. fejét szereti valahová bedugni, szóval itt a veszélyforrásokat térképezik fel.
2010. szept. 17. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindent célszerű leírni, ami fontos. Étkezésével, alvásával szokásos dolgok, mit nem eszik meg, hogy eszik, melyek a kedvenc játékai, főbb jellemvonásai. Emellett az első oldalon a személyi adatok, szülők adatai, illetve az elvitelre jogosultak köre.
2010. szept. 17. 13:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2010. szept. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!