Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 2-3 éves gyereketek visszamo...

A 2-3 éves gyereketek visszamosolyog az idegenekre, ha látja, hogy mosolyognak rá? Az én kisfiam nem igazán, köszönni szokott, ha kérdezik, válaszol ( nem mindig), de nem szokott visszamosolyogni 🤷‍♀️

Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 18:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Szia

Lassan 5 éves lesz,továbbra is visszahúzódó, de ha kérdezik szépen válaszol bárkinek, vagy ha épp mondanivalója van,akkor elbeszélget bárkivel pl a buszon :)

2024. ápr. 8. 11:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ohh koszonom, hogy irtal!!!! orulok, h semmi egyeb problema nincs, lehet olvasni ijeszto dolgokat :/
2024. ápr. 8. 12:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen,tudom. Nála egyedül annyi van,hogy zárkózottabb,mint ahogyan az apukája is :)
2024. ápr. 8. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen remelem nalunk is csak ennyi es pont nalunk is az apukaja zarkozottabb. Nekem ez fura is, mert en meg aztan egy mehecskevel is vagy ha megyunk kirandulni egy full ismeretlen faluba egy ismeretlen nenivel vagy bacsival is neki allok beszelgetni, de ugye mindenki mas. Azt tudom es latom, hogy ha a kozelben van es beszelgetunk akkor is oda mutat vagy pl ma meseltem az apukajanak , hogy mentek a jatszorol ez meg az es hogy integetett neki a kisfiunk es megint integetett, pedig csak beszelgettunk , szoval figyel es erti, hat nem egy baratkozos vagyis azt mondanam, hogy felnottekkel nem, mert jatszon pl nyujtja mas gyerekeknek a jatekat pl vagy az innivalojat , de koszonom megegyszer , h ennyit valaszltal, kedves toled
2024. ápr. 8. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!