3 éves gyereknek milyen teát adtok?
4-es vagyok.
A gyerekeim nem egész nap isznak teát (nem is ez volt a kérdés, hanem az hogyha isznak, akkor milyet), hanem pl. a reggeli bundáskenyér vagy pirítós mellé. Ugyan úgy, ahogy tejet vagy kakaót a kalács mellé, azaz heti max. 3x 1,5dl. Tényleg le kell pontozni 0-ra.
10-es, es kit erdekel te mikor iszol teat? En peldaul telen-nyaron iszok naponta legalabb egy bogrevel, uresen, semmit nem rakok bele.
Es valahogy megis el tudom fogadni, hogy masok meg nem isznak gyakran es mondjuk pont le is szarom.
Te miert nem teszel igy?
1 liter vízben 2 filterrel ugyan mennyi koffein lesz??? Kb. semennyi. A túró rudi csokijában több van. Vagy az esti kakaózgatásban.
Szánalmas ez a lepontozás.
En kikernem. Csak tudom h feleslegesen, mert a gyekek menzas etkeztetese kb arrol szol mint 100 evvel ezelott, h liszt cukor némi hussal fuszerezve. az ovis tea kb cukor es viz.. koze nincs a teahoz.
De kussolok, mert mit porogjek rajta, nem fog valtozni a dolog..
Attol viszont hadd ne kelljen mar örülni neki..
Bocs az offert kerdezo, en fentebb a kerdesedre is valaszoltam.
4es, en felnottkent porgok 3 dlben 1 fekete teatol. Nem mindenkire ugyanugy hat a koffein. A tea maskepp fejti ki a hatasat mint egy kave. Van olyan gyerek aki bizony felporog tole. Nalatok ezek szerint nem.
Egyébként reggelire nalunk nincs cukros kaja vagy ital.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!