Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Május 1-jen hova viszitek a...

Május 1-jen hova viszitek a 2.5-3 éves gyereketeket?

Figyelt kérdés

Leginkább Budapest és ossz megye érdekelne !

Szeretnek olyan programot ami tényleg róla szól és leköti, állatkert és hasonlók sajnos nem opció …. Ezek annyira nem izgatják ! Esetleg inkább valami ugráló vár vagy ilyesmi !

2022. ápr. 30. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Elmegyünk a nagyszülőkhöz falunapra. Ott lesz légvár, kirakodók rengeteg étel.

Megbeszéltük hogy kap kettő játékot is

2022. ápr. 30. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A városligetben mindig van nagyon király majális, szoktak lenni kicsi gyerekeknek való játékok is. Mi oda megyünk holnap.
2022. ápr. 30. 12:20
 3/9 A kérdező kommentje:

* Pest megyét akartam írni , elnézést javított a telefon !

Sziasztok !

Köszönöm szépen , nagyon gondolkodom én is a Városligeten csak olyan irdatlan tömeg szokott lenni , hogy kicsit ez tart vissza … bár ilyenkor kb mindenhol nagy az ember mennyiség !

2022. ápr. 30. 12:27
 4/9 Derjaderja ***** válasza:
Hozzánk anyukám (a gyerekek nagymamája) és a nővérem jönnek anyáknapjára. A környéken kirándultunk, aztán itthon eszünk, játszunk.
2022. ápr. 30. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Most sehova, mert covidosok vagyunk, de amúgy mi kirándulni mentünk volna, azt imádja, felfedezni mindent és összeszedni az összes pitypangot. Szerencsére nincs nagy igénye "programokra".
2022. ápr. 30. 14:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi a Bókay-kertbe megyünk koncertre. Felteszem lesz mellette ilyen ugrálóvárféle is, meg kakasos nyalóka. :)
2022. ápr. 30. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi nem érünk rá sajnos.🙄De!Mult héten voltunk a kicsi gesztenye klubon.Az hatalmas élmény volt neki.Szóval mi előre letuttuk.Két éves még úgy sem tudja mi az. :) Amúgy mindenképp a szabadba mennék ilyen gyönyörű időben!
2022. ápr. 30. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

"Két évesen még úgysem tudja mi az". Hozzád is így álltak a szuleid, azért nem tudod leirni, hogy letudtuk??

2 évesen a gyerejem az összes jármű megnevezését tudta helyesen, pár autó márkát messziről is, állatokat, játékokat, hogy ki melyik városban lakik, hol mit szoktunk csinálni.

Szóval a TE gyereked lehet nem tudja, de másé még lehet értelmes aki érti, hogy ez is unnep, ilyenkor is külön programok vannak. Jövőre ezalapjan még jobban be tudja azonositani, mert fog még arról beszélni, hogy ilyenkor mit csinaltatok.

2022. ápr. 30. 18:19
 9/9 Derjaderja ***** válasza:
Én ebből a kérdésből tudtam meg, hogy létezik ebben a században is ilyen ünnep (a festményét ismertem). De tapasztalatom szerint hétvégén nem szabad gyerekprogramra menni, mert tömegnyomor van.
2022. máj. 1. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!