Tsmt torna hatásos?
Nem árt.
Én nem találtam hasznosnak. Mi abbahagytuk 3 hónap után.
Otthon ugyanilyen feladatokat tudtam vele csinálni, sokat jatszotereztunk, jártunk erdőbe kirándulni, ott mászott a kidőlt fatorzsekre, sokat bicajoztunk, lovagolt a kis poninkon.
Olyan szempontból lehet jó, hogy a szülő megnyugszik, kap egy visszajelzést egy kivulallotol, végre valaki meghallgatja és odafigyel az aggodalmakra. A gyerek is ha szereti akkor élmény lehet neki hogy mindenféle új játékkal jatszhat.
Az én gyerekem utálta pl, otthon is egy szenvedes volt végigcsinálni a gyakorlatokat, mert ellenkezett, nem volt együttműködő, de nálunk más idegrendszeri problémák is voltak. Na ilyen esetekben semmit sem ér szerintem, ilyenkor célzott fejlesztés az aminek értelme lehet
Köszönöm.
Kedves 2-es es tsmt utan milyen fejlesztést probaltatok ami bejott?
Akkor ugymond barmikor le lehet mondani a tsmt-t ha a szülő ugy latja nem jo? Mert sokaig nem huznam ha nem latok nagy javulaat akkor probalnank mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!