Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » El mernétek vinni a gyereketek...

El mernétek vinni a gyereketeket esküvőre, ha nincs sok emberhez szokva?

Figyelt kérdés

Férjem testvérének lesz az esküvője jövő hónapban. Júniusban a kislányom 2 éves lesz, de sose volt sok ember társaságában. Elég sokan leszünk és idegenek előtt sokszor tartózkodó és van hogy elkezd sírni hisztizni. A másik hogy ő még 3 után is aludni szokott és mostanában úgy keltem negyed 4 körül de fél 4 mire hajlandó felkelni. Este 6 után szokott vacsorázni és legkésőbb negyed 8 körül furdetjuk. Minden egy helyen lesz kap mindenki szállást ott de nem tudom hogy fogunk odaérni a templomba ha nehezen kel fel délután. A templomba anyósom szerint úgyse vihetem be mert nem fog csendben maradni és mondták hogy nem igazán fognak tudni vele foglalkozni az esküvőn. Az a baj hogy elég sokat szokott hisztizni ha valamit nem akar és elkezd pufolni, dühongeni, csapkodni. Eleve fél 8ra hozzák ki a kaját az étterembe szóval fogalmam sincs hogy fogom tudni vacsoráztatni. A másik h ő nem fog tudni az ölembe ülve enni mert mindig játék közben futkozva vagy mese közben eszik csak. Próbálom már a kis asztalához székéhez szoktatni de mindig felkel nem marad nyugton egy helyben. Fürdetni se tudom h fogom tudni meg ott nem lesz kiságy szerintem. Szüleimre nem tudom rábízni mert sose vigyáztak még rá igazán így nem tudják mik a szokásai.

Volt már valaki aki 2 éves gyerekkel ment eskuvore? Hogy bírta? Egyszer aludt csak máshol ahol nem volt kiságy de kb semmit nem aludtunk annyit forgolódott.

2022. ápr. 28. 14:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
hagyjátok ki az esküvőt, ne bsszatok már ki többtucat emberrel... illetve férjed azért menjen, mégiscsak a testvére, te meg maradj otthon. a gyerek antiszociális, neveletlen, most komolyan még annyi kontaktja sincs az emberekhez, hogy a saját nagyszüleire rá lehetne bízni? nekem is van bonyolult természetű unokahugom, a dackorszak kellős közepén, megszenvednek vele is minden étkezést, időben elindulást és csendben maradást momentán, de azért magától a ténytől, hogy emberek vannak körülötte, nem kap rohamot... és tökéletesen rábízható az összes nagyszülőre és nagynénire, ha mindkét sülőnek egyszerre van dolga. nem olyna bonyolult egy gyerekre vigyázni, legalább egyszer már a nagyszülőknek is sikerült összehozni ezt a projektet, ha itt vagy és leírod nekünk a kérdést.
2022. ápr. 29. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!