Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyedül egy 5 évessel és egy...

Egyedül egy 5 évessel és egy 3,5 évessel kimennél majálisra a tömegbe?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 13:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2022. ápr. 29. 11:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

9

Mert 15 hónapos kora óra nem használjuk közlekedésre

Azóta futóbicajozik..

Alvásra tavaly nyáron még elő-elővettem, amúgy nem.

Ha nagyon menni kellett, akkor én hátratettem csatosba, de ilyen helyen nem hiszem, hogy ellenne már benne.

(10 hónaposan indult el egyedül)

( 14-5kg-mal még én elvagyok -teljesítménytúrát a naggyal a hátamon is legyalogoltam, pedig nem volt egyszerű a terep)

Szóval nekünk tavaly ősz óta (a kicsi 1,5 éves kora óta ) nincs egyáltalán babakocsink..

Emiatt nem opció…

2022. ápr. 29. 12:52
 13/20 anonim ***** válasza:
40%

9

Ugye nekem a nagy 3,5

Rendes bicajjal közlekedik

El sem tudnám képzelni babakocsiban..

Nekem furcsa…

De egyébként is utáltam, mert nem volt szabad a kezem.. legalább az egyik… 1,5 év van a gyerekek közt

2022. ápr. 29. 12:55
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Én a technikai megoldásokat preferálom. Az adott esetben azon paráznék, hogy elvész valamelyik gyerek. Úgyhogy egy olcsóbb telefont becipzáraznék a nagy zsebébe, alkalmasan beállítva, hogy távolról be tudjam kapcsolni a gos-t és meghatározni a helyét. A kicsire pórázt tennék. Élénk színű, jól leírható ruhákba öltöztetném őket, és készítenék egy képet induláskor. Ezután elmondanék egy fohászt, hogy minden rendben legyen, félretenném a paráimat, megbeszélnénk a szabályokat és útnak indulnék velük.
2022. ápr. 29. 17:02
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Hu utolso. Ha ennyir nem bizol magadban meg bennuk akk el se indulj

5 eves mar tok ertelmes, meg leeht beszelni vele sokmindent, akàr hogy segit figyelni a kicsire, meg megèrti hogy viselkedni kell.

2022. ápr. 29. 22:50
 16/20 anonim ***** válasza:

Én igen.

Öt éves már bőven kezelhető. Három és fél éves most a lányom. Ő is igazából tökeletesen kezelhető.

Csak ne szaladjanak messze egymástól. De öt évessel is megbeszélném, vele külön, hogy próbáljon közel lenni a kistesóhoz, mert a világ színes és vannak sötét színek is, és emberek, akik elvihetik ha nagyon óvatlanok vagyunk és nagy a balszerencse.

2022. máj. 1. 19:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Én azt úgy, hogy extrémen túlféltősnek gondolom magamat.
2022. máj. 1. 19:05
 18/20 anonim ***** válasza:
#15, okkal nem bízom magamban, az a típus vagyok, akit ha bezárnak egy üres szobába két vasgolyóval, akkor az egyiket elveszti, a másikat elrontja. De ez nem indok arra, hogy ne mozduljak ki otthonról. Csak előre gondolkozom, hogy mit szúrhatok el ami tényleg nagy baj és felkészülök.
2022. máj. 1. 21:40
 19/20 anonim ***** válasza:

8-as vagyok!

Közben kimentem a 2 évessel és a 3,5 évessel ( nem egyedül)

Megerősítettek magam.. a 3,5 már teljesen kezelhető ilyen helyzetben..de azért vele sem könnyű, amikor meglátja a világító szir-szar jàtékokat..

(A kicsi pedig tényleg megőrül a vásáros jàtèkoktól)

A másik, hogy mindenre is fel akarnak ülni..

De tartom, hogy 1-2 év múlva el mernék indulni egyedül màr…

2022. máj. 2. 07:04
 20/20 Menőcsajszi72 ***** válasza:
Simán
2024. ápr. 30. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!