Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 28 hónapos kislányom fülbevaló...

28 hónapos kislányom fülbevalót kapott. Baj, ha nem forgatjuk?

Figyelt kérdés
Szóval egy hete kilövettük a fülét.Alkohollal kellene kenni és megforgatni,de üvölt,ha csak elindulok felé a vattával.Egyedül vagyok vele,így nehéz lefognom,odáig már el sem jutok,hogy megforgassam.A fejét dobálja és ordít.Lesz valami baj,ha csak nagyon ritkán forgatom?
2010. szept. 16. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:

muszáj forgatni hogy rendesen gyógyuljon a luk a fülén.

sajnos lehet hogy fáj neki de ha nem forgatjátok begyullad.

fogjátok le :-(((

2010. szept. 16. 12:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Próbálom lefogni,de annyira kapálózik és rázza magát,hogy 6 kéz kellene hozzá:(
2010. szept. 16. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Forgatni es kremezni kell!!!

Kulonben befog gyulladni, ami nagy fajdalommal jar.

2010. szept. 16. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Az alkoholra azért ordít, mert az csípi. Én Betadine sebfertőtlenítőt használtam egy idő után, mert az alkoholtól nem javult, be volt gyulladva. A Betadinetól hamar rendbe jött, és nem is csípte.

Forgatni azért kell, mert beleragad a váladék, és nem tud tisztulni

2010. szept. 16. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Vard meg mig elalszik! Az En unokammal is igy teszunk, mivel O is most kapott fulbevalot!

S ezt mar masodjara, mivel a lanyom a legelso alkalommal nem forgatta es kremezte.

2010. szept. 16. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:

két ember kell hozzá vagy úgy elég hogy majdnem ráülsz a törzsére csak tartod magad egyik kezeddel össefogod a kezeit és a másikkal próbálsz ügyeskedni...

várjátok meg apát v. hétvégén a mamánál intézzétek.

ne aggódj nem lesz - tapasztalata nem fog ezért haragudni rátok.

2010. szept. 16. 12:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Apát sajnos várhatjuk,de nem jön,ugyanis nem élünk együtt.Mama sincs.De megoldom valahogy:)Legalábbis remélem:)
2010. szept. 16. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:

már nagy próbáld meg elmagyarázni neki...

sok mást nem tudok mondani mert ma megint divat hogy kicsiknek lövik be. a lánykám is 7 hósan kapott és akkor még azt csinál velük az ember amit akar ebből a szempontból. volt sirás rivás de aztán szent a béke.

2010. szept. 16. 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:
A megoldás egy nagy törcsi,vagy takaró. Beletekerni,és átunna tudod forgatni a fülbevalót.Én így csináltam,és az orrát is így szívattam ki,mert egyedül én sem bírtam vele.
2010. szept. 17. 13:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A takarósat kipróbálom:)Közben szegénykém szája tele lett hólyaggal,így azt is ecsetelnem kell.Lesz ordítás rendesen.:(
2010. szept. 17. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!