Ihat egy 3 éves gyerek kólát?
Hát én biztos nem fogom majd a gyermekemnek adni,sajnos én is barátnőméknél láttam,hogy ők alapból az "olcsó" édesítőszeres+cukros ...ízű löttyöket isszák és a gyerek is folyton azt issza...
Hát én majdnem rosszul lettem hogy 3 évesen már azt issza...hát nem tudom,én inkább limonádét vagy teát itatnék vele vagy ásványvizet.:)Én nem szólhatok bele a nevelésébe,de rossz nézni.:(
Én láttam már olyat, hogy 8 hónapos babával kóstoltatták meg üvegből a kólát! ( ugyanezek az ismerősök voltak).
Én nem vagyok ilyen "ősanya" típus, hogy sohasemmitsenemszabad a gyereknek. De azért ez nálam is kivágta a biztosítékot. Ugyazitt fokhagymás tejfölös chio chips-szel kínálták az egy éves lányomat tavaly. És megrökönyödve néztek rám, hogy dehát az csak krumpli, azt meg ehet egy éves gyerek( akkor az ő lányuk 2 volt).
Ezek után meg mit is csodálkozok a kólán? Nem értem magam. :)
Ne legyünk már ennyire beszariak.
2 éves korom óta napi 2 litert megiszok,most 32 éves vagyok,nincsen semmi betegségem,nem vagyok kövér,életerős ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!