Nem tudok barátkozni olyan anyukával, aki folyton rácsap a gyerekére. Nagyon zavar! Túlzásba viszem ezt az érzékenységet, vagy mást is zavar?
Minden kis csintalanságért kézrecsapás, a nagyobbakért ráncigálás, fenékre, lábszárra verés. Olyan gyakran találkozok ilyen anyukákkal, és rendszerint arról panaszkodnak, hogy milyen sok baj van a gyerekkel. Semmi közöm mások nevelési elveihez, de inkább nem kérek az ilyenek társaságából. Egyik anyukával is ezért szakítottam meg a kapcsolatot nemrég, mert már túlzásba vitte az ütlegelést :( Őszerinte nincs ebben semmi, engem meg zavart, a gyerekem sem értette, hogy miért sír folyton a másik gyerek. Hát mert kapott :S
Nem szeretnék vitát, hogy hogyan kell nevelni a gyereket, csak érdekel, hogy mást is zavar-e, ha ilyet lát.
Ma én is láttam 1-2 fenékre csapást a játszótéren, engem nem zavar, úgy nevelik a gyereket ahogy akarják, de ma pl. Meg is érdemelték a gyerekek, mert nagyon írígyek! Az egyik kisfiú, mert nem kapta kölcsön a másiktól a játékot, 3 nagyot ütött a fiú fejére, erre az apja elfenekelte, majd leültette a padra hogy most nem játszhat 10 percig, addig sírt ordított a fiú!
Utánna 1,5 éves lányom odament a motorjájoz hogy megnézi, ( nem motorozik lányom, rá sem ül, csak a kormányt szokta tekergetni, vagy a kerekeit,) erre odafut a fiú és majdnem megverte a lányom, jó hogy rászólt az apja, de még akkor is csapkodott lánnyom felé! Na az ilyen agresszív írígy gyerekeket szép szóval nem igen lehet nevelni!
Soha nem verem a kisfiam, még csak meg sem legyintem, az apja se. Ha olyat tesz, amit nem szabad, határozottabban szólok rá. Mégis előfordul, ha megemelem a hangomat, hogy ráüt a kezemre. Ő. Ezt miért csinálhatja? Bocs az offért.
Szerencsére a környékünkön nem nagyon látni agresszív szülőt, de én sem barátkoznékk ilyen anyukával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!