Kislányomnak gombás a talpa. Van valami, amivel kezelni lehetne még orvos nélkül?
Egy darab fóbiám sincs, még csak "biomániám" sem, és ha kell, adok gyógyszert a gyerekemnek és magamnak is. Viszont az ecet teljesen természetes anyag, továbbá nem kell áztatni, csak végigtörölni a vattával, lányom élvezte is, mert "finom selymes" volt.
Én úgy gondolom, hogy éppen jobbat teszek vele, ha nem cipelem el egy ilyen dolog miatt az orvoshoz, ahol a váróban egy rakás beteg gyerek ül...
De úgy látom, Neked nem segítettem azzal, hogy kiemeltem a kérdést... :-D
15:14-es válaszólónak
Fogadjunk, hogy hipohonder vagy! Minden kis dologgal egyből az orvoshoz!
Én is inkább a természetes gyógymódokat szeretem. Ha nem muszáj én sem megyek az orvoshoz egyből a gyerekkel és idáig bevállt. Ha tudom otthon kezelni akkor miért ne?
A kérdező kérdezője vagyok. :)
Én köszönöm a válaszod!
A Canesten a páromon nem sokat segített, tehát lehetséges, hogy ez a házi praktika sokkal hatékonyabb lesz!
Azt gondolom, hogy a lábujjköröm talán más tészta lehet, nekünk csak a talpa volt gombás (még a lábujjköz sem nagyon).
Gyógyulást mindenkinek!
:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!