Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányomnak gombás a talpa....

Kislányomnak gombás a talpa. Van valami, amivel kezelni lehetne még orvos nélkül?

Figyelt kérdés
Nem mennék ezzel orvoshoz, ha nem muszáj...
2010. szept. 14. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
most komolyan inkabb ecettel aztatod a lanyod labat, minthogy elmenj egy orvoshoz, hogy megnezze es felirja a megfelelo kezelest? sosem fogom megerteni ezt a fobiat...meg ha a te labadrol lenne szo,kiserletezgethetnel otthon, de a gyereked talan ennyit erdemelne, nem?
2010. nov. 8. 15:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
elozo vagyok: egyaltalan honnan tudod, hogy gombarol van szo tenyleg?
2010. nov. 8. 15:19
 13/17 A kérdező kommentje:

Egy darab fóbiám sincs, még csak "biomániám" sem, és ha kell, adok gyógyszert a gyerekemnek és magamnak is. Viszont az ecet teljesen természetes anyag, továbbá nem kell áztatni, csak végigtörölni a vattával, lányom élvezte is, mert "finom selymes" volt.

Én úgy gondolom, hogy éppen jobbat teszek vele, ha nem cipelem el egy ilyen dolog miatt az orvoshoz, ahol a váróban egy rakás beteg gyerek ül...

De úgy látom, Neked nem segítettem azzal, hogy kiemeltem a kérdést... :-D

2010. nov. 8. 15:23
 14/17 anonim ***** válasza:
51%

15:14-es válaszólónak

Fogadjunk, hogy hipohonder vagy! Minden kis dologgal egyből az orvoshoz!

Én is inkább a természetes gyógymódokat szeretem. Ha nem muszáj én sem megyek az orvoshoz egyből a gyerekkel és idáig bevállt. Ha tudom otthon kezelni akkor miért ne?

2010. nov. 8. 15:43
 15/17 anonim ***** válasza:

A kérdező kérdezője vagyok. :)

Én köszönöm a válaszod!

A Canesten a páromon nem sokat segített, tehát lehetséges, hogy ez a házi praktika sokkal hatékonyabb lesz!

2010. nov. 8. 22:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Canesten nekünk csak hónapok alatt segített. Az a baj, hogy télen befülled a cipőbe, vastag zokniba, és azt szereti a gomba, nálunk is csak tavasszal múlt el, a kisfiamnak a lábujja volt gombás, meg a lábujjkörme. Voltunk orvosnál, ő mondta a canestent, és jó sokáig kellett kenni, a titka az, hogy csak nagon vékonyan szabad, hogy szellőzhessen és ha lehet, éjszakára ne adj rá zoknit
2010. nov. 9. 08:14
 17/17 A kérdező kommentje:

Azt gondolom, hogy a lábujjköröm talán más tészta lehet, nekünk csak a talpa volt gombás (még a lábujjköz sem nagyon).

Gyógyulást mindenkinek!

:o)

2010. nov. 9. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!