Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányomnak gombás a talpa....

Kislányomnak gombás a talpa. Van valami, amivel kezelni lehetne még orvos nélkül?

Figyelt kérdés
Nem mennék ezzel orvoshoz, ha nem muszáj...
2010. szept. 14. 19:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
35%
Vérehulló fecskefűvel.
2010. szept. 14. 19:54
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
A legjobb a sima ecet. A gomba nem szereti a savas környezetet. Minden nap kendd be a talpacskáját ecettel, működik! A vérehulló fecskefű inkább szemölcsre jó!
2010. szept. 14. 20:01
 3/17 anonim ***** válasza:
Ecetes vatta a tuti.
2010. szept. 14. 20:36
 4/17 anonim ***** válasza:

Szia.A kisfiamnak a nyáron volt gombás a talpa,lehet recept nélkül kapható ecsetelőt kapni,pár száz forint volt,de a canesten krémet is lehet használni,mi azt is vettünk,felváltva használtuk.

Az ecetet pedig csak hígítva lehet rá használni,mert különben nagyon mar,én nem próbálkoztam vele.

2010. szept. 14. 20:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Canesten krém, recept nélkül kapható. Nekünk is ezt mondta a doki.
2010. szept. 15. 13:07
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Ma este kezdjük az ecetes kezelést. Ha az nem válik be, talán Canestenhez fordulunk (van is itthon, de a krémeket nem annyira szereti...)

Csak annyi még, hogy ez kb. mennyi időt vesz igénybe? Úgy értem hetekbe vagy napokba telik?

És ha elmúlt, akkor még pár napig csináljuk a biztonság kedvéért?

2010. szept. 15. 19:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Nekünk a doki azt mondta hogy napi 1x kenjük a Canestennel és ha már elmúlt még utána 2 hétig kell.
2010. szept. 16. 07:45
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Csak azért emeltem ki a kérdést, mert az ecetes vatta tökéletesen bejött és elmulasztotta!

Hátha valakinek még jól jön... :o)

2010. nov. 8. 14:26
 9/17 anonim ***** válasza:

Szia!

...és tényleg kell higítani? Mennyi idő után múlt el?

2010. nov. 8. 14:57
 10/17 A kérdező kommentje:

Fele víz, fele ecetet használtam, (10%-os), de nem mértem ki pontosan, csak úgy érzésre. :o)

Hogy pontosan mennyi idő, azt azért nem tudom megmondani, mert közben két csúnya betegséget is elkapott, és azalatt ezzel nem foglalkoztam. Ami a meglepő volt számomra, hogy a második ilyen betegség után néztem a talpát, hogy "no akkor folytatjuk a kúrát", de már eltűnt minden.

Összesen 3 hét lehetett, de szerintem ezalatt max. 8-10x kezeltem neki, mindig az esti fürdés után.

2010. nov. 8. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!