Kislányomnak gombás a talpa. Van valami, amivel kezelni lehetne még orvos nélkül?
Szia.A kisfiamnak a nyáron volt gombás a talpa,lehet recept nélkül kapható ecsetelőt kapni,pár száz forint volt,de a canesten krémet is lehet használni,mi azt is vettünk,felváltva használtuk.
Az ecetet pedig csak hígítva lehet rá használni,mert különben nagyon mar,én nem próbálkoztam vele.
Köszönöm mindenkinek!
Ma este kezdjük az ecetes kezelést. Ha az nem válik be, talán Canestenhez fordulunk (van is itthon, de a krémeket nem annyira szereti...)
Csak annyi még, hogy ez kb. mennyi időt vesz igénybe? Úgy értem hetekbe vagy napokba telik?
És ha elmúlt, akkor még pár napig csináljuk a biztonság kedvéért?
Köszönöm mindenkinek!
Csak azért emeltem ki a kérdést, mert az ecetes vatta tökéletesen bejött és elmulasztotta!
Hátha valakinek még jól jön... :o)
Szia!
...és tényleg kell higítani? Mennyi idő után múlt el?
Fele víz, fele ecetet használtam, (10%-os), de nem mértem ki pontosan, csak úgy érzésre. :o)
Hogy pontosan mennyi idő, azt azért nem tudom megmondani, mert közben két csúnya betegséget is elkapott, és azalatt ezzel nem foglalkoztam. Ami a meglepő volt számomra, hogy a második ilyen betegség után néztem a talpát, hogy "no akkor folytatjuk a kúrát", de már eltűnt minden.
Összesen 3 hét lehetett, de szerintem ezalatt max. 8-10x kezeltem neki, mindig az esti fürdés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!