Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Távirányítós autó? Milyet?...

Távirányítós autó? Milyet? Anyukák, segítség!

Figyelt kérdés

Ajándékba szeretnék venni egy távirányítós kis autót.

A kisfiú 6 éves és ez a vágya, kissé visszamaradott, tehát nem kell, hogy nagyon bonyolult legyen, kb. 4 éves gyerek szintjén van.

Nem kell, hogy vérprofi legyen, de azért egy kicsit komolyabbat szeretnék… akár olyat, ami a betonon is megy, nem csak parkettán. Vezeték nélküli és nem csak 1 m hatótávolság.

Rendeltem egyet, de ez nagyon babás, kipróbáltam itthon és nem igazán azt hozza, ami az „elvárás”… nem értek hozzá, nekem nincs gyerekem és a környezetemben sincs hasonló korú.

Hátha itt tud valaki ajánlani egyet, ami bevált, szereti a gyerkőc…

2022. márc. 28. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bemész egy játékboltban előadod ezt az eladónak és ő pontosan olyat fog adni amit szeretnél.
2022. márc. 28. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ilyesmit kapott a 2 éves.. neki ez kicsit komoly, de mi is nagyon élvezzük, a 3,5 éves lány is tudja szépen irányítani.

(Akciósan nem volt 10e)

2022. márc. 28. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
58%

Mi a Shell kúton gyűjtöttük össze a pontokat,és olyan távirányítós autót vettünk,amit számítógépről usb-vel lehet tölteni,és mobiltelefonnal irányítani. Nagyon szép, piros,kb 15cm,talán Ferrari.

Egyszerű irányítani. Az én lányom 6 éves,autista,simán elboldogul vele.

2022. márc. 28. 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:

#2. Esetleg egy linket tudnál adni hozzá?

#3. Köszönöm, de húsvétig lellene, addog biztos nem tudok pontokat gyűjteni és inkább sz.gép nélküli variáció kell. Viszont a válaszod hasznos, köszi!

2022. márc. 29. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!