Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyenek lesznek a nyilas...

Milyenek lesznek a nyilas kisgyerekek?

Figyelt kérdés
akinek már nagyobb egy évesnél a manója,mik a tapasztalatok? tényleg annyira makacs,nehezen kezelhetőek?.én még nem érzem ezt 1 éves fiamon.-esetleg valaki van még oroszlán aszcendenssel?
2008. dec. 17. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A párom unokahúga nyilas, most múlt 4 éves! Én nagyon szeretem és jól kijövünk, lehet h azért mert nekem az aszcendensem nyilas. Vele az a baj, h nagyon elkényeztették, mindent megengedtek neki, és most hanyagolják ill. az 1 éves kishugával hasonlítják össze. Sokat vigyáztam rá, az a tapasztalatom, hogy akaratos, szereti ha az történik, amit ő akar, az új helyzetekben kell egy kis idő amíg felenged, de emellett nagyon érdeklődő. Ha nem azt hallja folyton , h "JAJJ, NE CSINÁLD MÁR" hanem a rosszaságra alternatívákat mutatsz neki, elmagyarázod az ő nyelvén h mi miért történik, vagy miért szeretnéd, h ne ezt hanem azt csinálja, akkor nincs semmi ellenkezés vagy hiszti. Én nagyon életrevalónak tartom. Az, h nehezen kezelhető-e szerintem attól függ, hogyan kommunikálod felé a dolgokat, és mennyi időt tudsz rászánni.

2008. dec. 17. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
szia, az én kislányom 7 éves és nyilas. hamar megtanult beszélni, kedves, mosolygós baba volt. keveset sírt. az óvodában nagyon szerették a gyerekek és az óvónők, ahogy most az iskolában is sokan szeretik. szereti ha szeretik.:-))játékban ő a főnök, ő osztja ki a szerepeket, irányító típus. tanulásban, sportban maximumot akar teljesíteni. nagyon akaratos, konok, nem hagyja abba, amit meg akar csinálni. ha kell ötször is nekiül egy feladatnak, de azért is megcsinálja. 2 napja csak a fogával van elfoglalva, annyira ki akarja húzni magának. jó lelkű, jó szivű, segítőkész, nem irigy. egy imádnivaló kis angyal.
2008. dec. 18. 12:20
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi

azért sok függ a neveléstől is-de örülök,h jókat irtatok.az meg,h makacs-és kitartó sok esetben pozitivum

2008. dec. 19. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, hogy egy gyerek már születésétől kezdve fasiszta! :(
2008. dec. 23. 23:19
 5/9 anonim ***** válasza:
szerinted mi abban a fasiszta hogy kitartó és makacs egy gyerek? várom a kifejtését.
2008. dec. 24. 07:27
 6/9 A kérdező kommentje:

én is szeretném tudni...

az,h valaki kitartó-pl a sportban,v makacsul ragaszkodik ahhoz,h jó jegyet érjen el,az nem baj-én erre gondoltam

2008. dec. 24. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:
gyerekeknél inkább a Hold-jegy számít szerintem.
2009. márc. 26. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
ja, az én fiam kos, oroszlán az AC-je és nyilas a holdja, ehhez a sok tűzhöz képest egy halál nyugodt gyerek, aki frászt kap, hogy az óvodában kiabálnak a gyerekek... Most légy okos, Domokos.
2009. márc. 26. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:
a nyilas gyerekek megdöglenek a 3. szlinapjukon
2009. jún. 27. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!