Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Korábban feltettem egy kérdést...

Korábban feltettem egy kérdést (link) a maszturbáló kislányról. Ma azon kaptam, hogy a barátnőjével szeretkezést imitálnak (ruhában). Ez sem durva?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Többen mondtátok, h ez normálsi így nem is foglalkoztam vele és bizony elszégyelltem magam, amiért azt mondtam, undorodom tőle,de ez sajnos így is volt. Most azonban már inkább kicsit kétségbe estem. Bementem a szobába ő a szétterpesztett lábű barátnőjén feküdt és mozogtak. Megkérdeztem ez mi, azt mondta papás-mamás. Megkértem, h játszanak mást, kicsit később visszamentem, folytatták, mondtam, h szívesen kitalálok nekik játékot, ha nincs ötletük, de mondta, h jó és most mást csinálnak, közben nekem meg takarítanom kellene. Még mindig úgy gondoljátok, h ez természetes és ne szóljak a szüleinek? Aggódom érte

2010. szept. 13. 17:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Ez nem a te dolgod megoldani így mindenképpen nem a gyeremek elött elmondanám a szülöknek.

A szakvélemények a kisgyermekek maszturbálásáról azt írják hogy amíg el lehet terlni a figyelmüket és nem rendszeres nem kell vele foglakozni, de amikor ez már központba kerül a gyermeknél akkor szakorvoshoz kell fordulni.

A szülök majd eldöntik mit csinálnak. Te egy felügyelö vagy és ilyenekröl be kell számolnod a szülöknek.

2010. szept. 13. 17:25
 2/13 A kérdező kommentje:
én is azt gondoltam, h a szüleinek jelzem én nem fogok ennél jobban beleavatkozni. de a maszturbálásról azt írták h ne szóljak aszülőknek természetes. ez is az, vagy ezt már jelezzem? Ez a kérdés.
2010. szept. 13. 17:26
 3/13 anonim ***** válasza:

Erről már inkább szólj a szülőknek.

Valószínűleg Ők leülnek majd a kislánnyal beszélgetni, de nagy az esély rá hogy letagad mindent.

2010. szept. 13. 17:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is szólj a szülőknek, de próbálj minél tárgyilagosabb lenni, ne érződjön, hogy megdöbbent, vagy hogy kétségbeesett vagy emiatt. Szólj, hogy szeretnél valamiről beszélni velük amikor nyugodtan tudnák rád szánni pár percet négy (vagyis hat)szemközt. Ekkor elmondod, hogy ez meg ez történt, és úgy gondolod, hogy jobb, ha tudnak erről. Esetleg kérdezd meg, hogy mit javasolnak, hogyan reagálj ha ez újból előfordul. De ha ezt elmondtad, hagyd ott őket, köszönöm, csak ennyit szerettem volna mondani, és elmész. Mert lehet, hogy ők még nem tapasztaltak ilyet a kislánynál, és lehet, hogy elsőre nem igazán tudnak mit kezdeni a dologgal, hagyni kell, hogy átgondolják.
2010. szept. 13. 17:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az,h maszturbál,természetes dolog,mert magától jön,már pici korban érzi,h jó,nem tudja mi az,nem kell látnia előtte.De az,h aktust imitál,az már nem annyira természetes,mert azt látnia kellett valahol,szerintem,mert konkrétan tudta,h "papás-mamás".Ahogy előttem írták,az jó ötlet,röviden említsd,és hagyd őket,mert vagy tudják,h látott ilyent,esetleg tapasztaltak már nála ilyent,akkor tudják,h mit csinálj,de ha nem,akkor jobb,ha négyszemközt vitatják meg.
2010. szept. 13. 18:00
 6/13 A kérdező kommentje:
amikor megemlítem, akkor mondjam mindkettőt, vagy a maszturbálást nem(mivel az úgyis természetes)?
2010. szept. 13. 19:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a "papás-mamás" akciót mondd el nekik.
2010. szept. 13. 19:16
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
szerintem hazudsz.
2010. szept. 13. 21:23
 9/13 A kérdező kommentje:
sajnálom, h ezt feltételezed, de még jobban sajnálom, h ez a valóság. köszönöm a többieknek a segítséget, beszéltem az anyukával, elmondtam a barátnős akciót és megígérte, h beszél vele, továbbá megkért, hogy ha még egyszer ez előfordul, akkor rögtön tereljem el a figyelmüket és szóljak neki.
2010. szept. 13. 21:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha ujra ezt latod, es fogod,abban biztos vagyok, menj oda hozzajuk nyugodtan es legyel veluk felnottesen beszelo, aki nagylanykent kezeli oket. Mond el nekik, hogy ezt,amit most csinalnak, kesobb a szerelmukkel fogjak csinalni, de ily,en fiatalon ne gyakoroljanak. Szerelmesek egymasba? Kerdezd meg! Nemet fognak mondani. Mond,hogy na ezert ne csinaljak, csak azzal majd,akibe szerelmesek. Vagyis alapvetoen el kellene magyarazni, mit csinalnak epp.
2010. szept. 13. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!