Korábban feltettem egy kérdést (link) a maszturbáló kislányról. Ma azon kaptam, hogy a barátnőjével szeretkezést imitálnak (ruhában). Ez sem durva?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Többen mondtátok, h ez normálsi így nem is foglalkoztam vele és bizony elszégyelltem magam, amiért azt mondtam, undorodom tőle,de ez sajnos így is volt. Most azonban már inkább kicsit kétségbe estem. Bementem a szobába ő a szétterpesztett lábű barátnőjén feküdt és mozogtak. Megkérdeztem ez mi, azt mondta papás-mamás. Megkértem, h játszanak mást, kicsit később visszamentem, folytatták, mondtam, h szívesen kitalálok nekik játékot, ha nincs ötletük, de mondta, h jó és most mást csinálnak, közben nekem meg takarítanom kellene. Még mindig úgy gondoljátok, h ez természetes és ne szóljak a szüleinek? Aggódom érte
Ez nem a te dolgod megoldani így mindenképpen nem a gyeremek elött elmondanám a szülöknek.
A szakvélemények a kisgyermekek maszturbálásáról azt írják hogy amíg el lehet terlni a figyelmüket és nem rendszeres nem kell vele foglakozni, de amikor ez már központba kerül a gyermeknél akkor szakorvoshoz kell fordulni.
A szülök majd eldöntik mit csinálnak. Te egy felügyelö vagy és ilyenekröl be kell számolnod a szülöknek.
Erről már inkább szólj a szülőknek.
Valószínűleg Ők leülnek majd a kislánnyal beszélgetni, de nagy az esély rá hogy letagad mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!