Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Korábban feltettem egy kérdést...

Korábban feltettem egy kérdést (link) a maszturbáló kislányról. Ma azon kaptam, hogy a barátnőjével szeretkezést imitálnak (ruhában). Ez sem durva?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Többen mondtátok, h ez normálsi így nem is foglalkoztam vele és bizony elszégyelltem magam, amiért azt mondtam, undorodom tőle,de ez sajnos így is volt. Most azonban már inkább kicsit kétségbe estem. Bementem a szobába ő a szétterpesztett lábű barátnőjén feküdt és mozogtak. Megkérdeztem ez mi, azt mondta papás-mamás. Megkértem, h játszanak mást, kicsit később visszamentem, folytatták, mondtam, h szívesen kitalálok nekik játékot, ha nincs ötletük, de mondta, h jó és most mást csinálnak, közben nekem meg takarítanom kellene. Még mindig úgy gondoljátok, h ez természetes és ne szóljak a szüleinek? Aggódom érte

2010. szept. 13. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mondd el a kislánynak, hogy a saját punciját akkor simogatja, amikor akarja, ha egyedül van, de azért a "szeretkezést" ne engedd! És csak arról szólj a másik kislány szüleinek, amit ketten csináltak. A maszturbálásról ne, mert az teljesen természetes dolog!!!
2010. szept. 14. 06:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat. Ne a másik kislány szüleinek szólj, hanem akire vigyázol!
2010. szept. 14. 06:41
 13/13 anonim ***** válasza:
az előzőnél még én is azt válaszoltam neked, hogy hagyd, mert normális, hogy felfedezi a testét, de ezt a papás-mamást asszem én is már elmondanám az anyukának. Persze, védve azért a kicsit, nehogy ő szívja meg végül. Bár tudni kéne mennyire normális az anyuka??
2010. szept. 14. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!