Milyen természetes olajat vagy krémet használhatok 2 és fél éves kislányom bőrére? Faggyúmirigy túltermelődése van.
Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta ez "gyári hiba", nem lehet tenni semmit.2010. szept. 13. 17:01
1/8 anonim válasza:
Milyen az a faggyúmirigy túltermelődés? Bocsi hogy ilyet kérdezek csak én nem tudom:$
2/8 A kérdező kommentje:
Combján meg a felkarján vannak pici bőrszínű pattanások. Nem csúnya, csak néha viszket neki..
2010. szept. 13. 17:14
4/8 anonim válasza:
Esetleg írass a dokival gyógyszertári hidratáló krémet, a fiam ekcémája nyugalmi helyzetben ilyen amit írsz,neki az nagyon jó,nem zsíros,de jó a száraz bőrnek.
5/8 anonim válasza:
szia,azt hittem csak mi vagyunk igy ezzel,kislányom 2 éves mult májusban de már a combja olyan hogy gennyes és fáj ha öltöztetem,a karja is csunya de az nem annyira mint a combja,én azt vettem észre hogy fodrásszcikkes boltba vásároltam egy nagy zöld dobozos mollis, nagyon zsiros krémet,masszirozos krém és attol szebb.
6/8 anonim válasza:
Baràtnöm lànya kèt èves, kb fèlèves koràtòl ilyen neki az arca, majd ez nyàron sokkal jobb a napfènyre,de a combja,karja is igen csunyàn pattis. Rajtuk sem segitett semmilyen doki, 3 börgyógyàsznàl jàrtak eddig. Azt mondtàk,remèlhetöleg kinövi,ennyi, segiteni semmilyen csodaszerrel nem tudtak.
7/8 anonim válasza:
a mi bőrgyógyászunk tejsavas krémet írt rá fel és ez használ valamelyest.
8/8 anonim válasza:
Heim pálba vidd el, ott fognak segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!