Én Deichmannban szoktam venni. A Bobby Shoes nagyon bevált márka, és egyáltalán nem drága.
1 és 2 éves korában hótaposót hordott a lányom, jó kis bundásat, nem fázott benne a lába, tök jó volt. Tavaly, mikor 3 éves volt, bakancsot vettünk, ami szintén jó volt, de nagy hóban játszáshoz mégsem az igazi. Úgyhogy az idén mindenképp veszek újra hótaposót is.
2010. szept. 13. 15:28
2/11 anonim válasza:
Nekem ez a dolog inkább csak tavaszra és jövő őszre lesz aktuális, de ami biztos hogy Siesta cipőt fogok venni a babámnak.
De ha most kellene már neki cipő akkor vennék 1 bakancsot vagy csizmát és félcipőt is.
2010. szept. 13. 16:02
3/11 anonim válasza:
Én lányom 18 hónapos.
Még nem veszek neki semmilyn télicipőt, mert nem tudom mennyit nő lába.
Majd másfél-két hónap múlva, valami magasszárút.
A nyár elején 21-es lába volt, most 23-as.
2010. szept. 13. 21:41
4/11 anonim válasza:
elefantent néztem ki neki,deichmannból. szerintem október végén már érdemes megvenni. én magas szárú csizmára szavazok.
Siesta márkájút vettem eddig,nem olcsó de nagyon jó minőségű!Én Budapesten lakom és a brendon outletben vettem ott olcsóbb!!!Neten megtudod nézni milyen és mekkora van raktáron.Budapesten még ahol ez a fajta cipő olcsóbb az Ecseri úti metró megállónál a mc donalds mögötti cipő boltban.
2010. szept. 16. 17:43
7/11 anonim válasza:
Én nem veszek márkásat,nem futja rá.
2010. szept. 17. 13:11
8/11 anonim válasza:
D.D. Step, középáras, bőr, jó minőségű, hajlékony talpú cipő. Most még őszi magas szárút vettem 6990,-ért. De télit is ilyet fogok.
2010. szept. 17. 13:56
9/11 anonim válasza:
Én is Deichmannban veszem a 2,5 éves lányomnak a cipőket! Eddig semmi gond nem volt velük. Én veszek egy hótaposót, amiben kinn szaldgálhat és egy csinibb csizmát, amit akkor adok rá, ha megyünk valahova. avaly is így csináltuk és nagyon bevállt, elég is volt a két csizma télre!
2010. szept. 17. 14:38
10/11 anonim válasza:
asso-t, csak ilyen cipői vannak (2 éves). viszonylag megfizethető áron kaphatók (6990 Ft-ért vettünk legutóbb őszi cipőt, a többi is ennyiért volt a márkapboltban, de akciósan 5000 Ft-ért is szokott lenni).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!