Mindenkinek sírt a gyereke az ovis beszoktatáskor?
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 12:40
1/7 anonim válasza:
Az én lányom nagyon sírt amikor először otthagytam az oviban,pedig a beszoktatáskor semmi gond nem volt.Ez kb.1-2 hétig tartott,aztán szépen belenyugodott,hogy neki oviba kell mennie.A kisfiammal már könnyebb dolgom volt,ő nem sírt,mert a lányom akkor volt nagycsoportos,amikor ő bekerült a kiscsoportba,és így akkor ők együtt jöttek-mentek! :)
2/7 anonim válasza:
Az enyém se sírt. Mi szembe laktunk akkoriban az ovival, és már alig várta a lányom, hogy ősz legyen, és mehessen ő is oviba, mint a többi kisgyerek.
3/7 anonim válasza:
Az én fiam 26 hónaposan ment bölcsibe, egyszer sem sírt. Most ment oviba, most sem sírt, csak kérdezi, mikor jövök érte.
A kicsi 1 hóna múlva megy bölcsibe, nem tudom, fog-e sírni, lehet igen, de pá nap alatt meg fogja érteni, hogy mi történik vele.
4/7 anonim válasza:
Az én lányom egyáltalán nem sírt. Csak akkor, amikor ebéd után haza akartam hozni.;)
Nálunk valamit nagyon tudhatnak az óvónők, mert az egész csoport nem volt sírós, és kb. 3-4 nap alatt beszokott minden gyerek (eredetileg 2 hét volt tervezve)
5/7 anonim válasza:
En imadtam az ovit, es sosem sirtam, a battyam mar nem igy volt. mindig bombolt. pedig egyforma nevelest kaptunk. csak neki rossz volt az elso elmenye, mert az ovonenije megverte meg bolcsiben. es azert utalta az ilyen helyeket.
6/7 anonim válasza:
Szeptember 1-én kezdett sirt most itthon volt 4 napig beteg volt ma mentünk nem sirt.
Pedig lelkiekben felkészültem a legrosszabra
7/7 anonim válasza:
szia, sztem ez a legteljesebb mértékben gyerekfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!