Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mindenkinek sírt a gyereke az...

Mindenkinek sírt a gyereke az ovis beszoktatáskor?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom nagyon sírt amikor először otthagytam az oviban,pedig a beszoktatáskor semmi gond nem volt.Ez kb.1-2 hétig tartott,aztán szépen belenyugodott,hogy neki oviba kell mennie.A kisfiammal már könnyebb dolgom volt,ő nem sírt,mert a lányom akkor volt nagycsoportos,amikor ő bekerült a kiscsoportba,és így akkor ők együtt jöttek-mentek! :)
2010. szept. 13. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Az enyém se sírt. Mi szembe laktunk akkoriban az ovival, és már alig várta a lányom, hogy ősz legyen, és mehessen ő is oviba, mint a többi kisgyerek.
2010. szept. 13. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam 26 hónaposan ment bölcsibe, egyszer sem sírt. Most ment oviba, most sem sírt, csak kérdezi, mikor jövök érte.

A kicsi 1 hóna múlva megy bölcsibe, nem tudom, fog-e sírni, lehet igen, de pá nap alatt meg fogja érteni, hogy mi történik vele.

2010. szept. 13. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom egyáltalán nem sírt. Csak akkor, amikor ebéd után haza akartam hozni.;)

Nálunk valamit nagyon tudhatnak az óvónők, mert az egész csoport nem volt sírós, és kb. 3-4 nap alatt beszokott minden gyerek (eredetileg 2 hét volt tervezve)

2010. szept. 13. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
En imadtam az ovit, es sosem sirtam, a battyam mar nem igy volt. mindig bombolt. pedig egyforma nevelest kaptunk. csak neki rossz volt az elso elmenye, mert az ovonenije megverte meg bolcsiben. es azert utalta az ilyen helyeket.
2010. szept. 13. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Szeptember 1-én kezdett sirt most itthon volt 4 napig beteg volt ma mentünk nem sirt.

Pedig lelkiekben felkészültem a legrosszabra

2010. szept. 13. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
szia, sztem ez a legteljesebb mértékben gyerekfüggő.
2010. szept. 13. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!