Ez normalis viselkedes egy 3 evestol?
Az alapjarat h oruletbe kerget h a folyamatosan ellenkezessel…
De mar kb nem tudok vele minosegi idot eltolteni itthon, mert egyetlen jatekot se bir ki vegig, se gyurma, se rajz, se puzzle, se lego, se rajz, se a kulonbozo tarsasok (ki mit eszik paroistas es hasonlok) es meg sorolhatnam… pedig ezeker regen mind imadta. De most 1 perc utan tekereg ossze vissza, elkalandozik a figyelme, nem tudom lekotni. Sajat magat azzal foglalja le h fol ala maszkal a lakasban ossze vissz beszel tok hulyesegeket semmi ertelmeset nem csinal.
Komolyan kezdem azt hinni h ez nem normalis
Meg kell találni amihez kedve van, változik az ízlése játék terén. Most 2,5 éves. Nálunk eddig a babázàs volt a minden, egész álló nap azokra volt rakattanva, mást elő sem vett. Most meg a fasínen menő jatékvonat. Erre úgy jöttem rá, hogy a boltban ezerszer elmondta hogy azt kéri mikor meglátta, és az égvilágon mindent megígért ha megkapja. Ez vagy három hónapja volt, azóta is naponta legalább 1-2 órán át vonatozik.
Én is sokszor hagyom hogy ő kezdjen el játszani valamit, nagyon jól elvan gyakran egy fadarabbal és egy kartondobozzal is, vagy pár kupakkal, de ilyenkor szokta magától is kérni hogy gyurmázzunk, rajzoljunk, főzöcskézzünk, vagy csak veszi a cipőjét és közli hogy szeretne kimenni.
Semmi baja, nyugi. Nalunk szinte ugyabez van kb 1 eve most 3 eves, meg nen ovis. Talan a puzzle koti le teljesen, azt be is fejezi, mast nem mindenbe velefog, de látom rajta az agya mar mashol jar. Beszélek hozza, vagy megkerem valamire, latom h kozben mar azon spekulal mi lenne a kovetkezo rosszasag amivel kikergethet a vilagombil :D az építők, apro jatekok, legok stb mind addig erdekli amig jo nagy kupit csinal vele, majd mint aki jol vegezte dolgat felall es otthagyja.
Vedononkbe nagyon megbizom, szerinte egy nagyon okos, ertelmes gyermek, csak 3 eves, ennyi. Egyébként en is okosnak tartom, csak en is feltem ettol h olyan mintha figyelemzavaros lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!