Ez normalis viselkedes egy 3 evestol?
Az alapjarat h oruletbe kerget h a folyamatosan ellenkezessel…
De mar kb nem tudok vele minosegi idot eltolteni itthon, mert egyetlen jatekot se bir ki vegig, se gyurma, se rajz, se puzzle, se lego, se rajz, se a kulonbozo tarsasok (ki mit eszik paroistas es hasonlok) es meg sorolhatnam… pedig ezeker regen mind imadta. De most 1 perc utan tekereg ossze vissza, elkalandozik a figyelme, nem tudom lekotni. Sajat magat azzal foglalja le h fol ala maszkal a lakasban ossze vissz beszel tok hulyesegeket semmi ertelmeset nem csinal.
Komolyan kezdem azt hinni h ez nem normalis
Nagyjából kis túlzással normális
Kb 10-15 percet kötik le magukat átlagosan mondjuk gyurmával
Ha elszüttyögöm az előpakolást, akkor van hogy el sem tudjuk kezdeni..
Oviban a pedagógusok szerint teljesen rendben van a lányom.
Attól, hogy másé is csinálja, nem lesz normális.
De miért ilyen játékokkal kell lekotni? Nem lehetne kivinni a szabadba szaladgálni, motorozni, bujocskazni, bogarakat keresni, mászkálni?
Margara nincs idegzetem olyan idiota valaszokhoz mint az utolso…. Direkt irtam h ITTHON
Nyilvan sokat vagyunk a levegon, jatszin, sot egy kundktor tart a varosban tok kis tornat arra is jarunk, biciklizik, rollerezik stb stb
De en arrol beszelek ami itthon zajlik. Konyorogom…. De kikeszit amikor vki ilyen idiota valaszt ad… olvasd el es ertelmezd amit irtam.
A tobbit koszonom
Az nem normális, ahogy a kérdést felteszed és még letorkollsz másokat. Az otthon-itthon fogalmába beletartozhat a kert is.
A stílusod tenyérbemászó. Lehet, hogy már megőrültél a saját gyerekedtől?
Szerintem ne akarj ennyire az irányított játékot. Nekem nem egyértelmű, hogy jár-e oviba. Ha igen, akkor teljesen rendben van, hogy otthon már szeretne kicsit nyugton játszani. Hagyd ilyenkor, csinálja, amihez kedve van, mégha neked értelmetlennek is tűnik. Hagyd unatkozni, hadd fejlődjön a kreativitása.
Nem akarlak kioktatni, az én fiam 3 és fél éves, saját tapasztalatot írok le. Amikor hazaértünk az óviból, én hagyom kicsit játszani a saját játékaival, vagy amit akar. Utána sokkal jobban partner abban, amit én szeretnék vele játszani.
Ha még nem jár közösségbe, akkor is normális, amit csinál. Felfedezi a világot, kommentál mindent, ez fontos fejlődési szakasz. Attól, hogy szerinted értelmetlen, neki szükséges.
Én a helyedben kihasználnám ezeket a nyugis perceket olyan dolgokra, amiket nehéz megcsinálni, ha veled van.
Próbáld meg nem erőltetni ezeket a szerinted fontos játékokat. Nem csak az a minőségi idő, ami szerinted fejlesztő játék.
Szerintem nem butaság a komment amit leszóltál.
A szabályjátékok és bármilyen zártvégű játék 3 éves korban kezdenek javasoltak lenni, a Lego sem ideális még neki.
A szabad levegő is tök jogos, kiég az ember márciusra. Az én gyerekeimet is a hosszú játszózás vagy kerti játék boldogítja most ha engedi az idő.
Szerepjáték vagy vmi zenélős dolog, közös olvasás, dekor nem köti le esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!