Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a súlyáról?

Mi a véleményetek a súlyáról?

Figyelt kérdés
18 hónapos a lányom ès 10 kg èppen csak hogy. 3,5 kg 51 cm született. Most 81 cm. Már kicsikènt sem hízott túl gyorsan, mindíg csak a minimumot. Nagyon aktív,mozgèkony baba. Jól alszik. Az ètvágya nagyon hullámzó van hogy óriási ètvágya van és egèsznap eszik, van hogy mindenből csak pár falatot aztán kiköpi nem kéri. Mintha válogatna is, most mondjuk fogzik is felső szemfogak (1 hónapja indultak meg, azóta nem olyan jó az ètvágya). Kèrdèsem hogy szerintetek rendben van a súlya vagy ad valamilyen okra gyanakvást? Tudom hogy 1 èv felett nem egyeneletes a hízása.

2022. febr. 25. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem hogy miért az manapság az elvárás hogy egy gyerek guruljon a hajtol?? Miért az a szép és a megfelelő? A cuki hurkak? A mi gyerekorvosunk is állandóan piszkalt hogy túl kicsik és túl vékonyak a gyerekeim. Pedig ha figyelembe vette volna hogy 158 cm és 45 kg vagyok akkor rögtön rájött volna hogy ők teljesen normálisak, csak ugyanúgy apró torekenyek mint én.

Szerintem a 10 kg 18 hosnak nem kevés, sőt. Aki erre azt mondta hogy alultaplalt, az idióta, valts orvost!

2022. febr. 28. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
A 2 éves és 2 hónapos lányom alulról súrolja a 10 kilót, pedig sokat eszik 😅 szerencsére engem senki sem piszkál ezzel
2022. márc. 6. 23:01
 13/13 anonim ***** válasza:
18 hós fiú 15 kg 86cm, 4350 grammal 57 cm-rel született. Minket se csesztet, pedig ez túlsúly. Viszont cicis és vizet kap hozzá. Nasit épphogy, de kap, hiszen gyerek. Érdekes, hogy nem mohó. Ő is váltakozó étvágyú nagyon. Van mikor csak este eszik normális adagot.
2022. máj. 10. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!