Milyen játéknak, ajándéknak örülne a 4 éves lányod?
A lányom két buliban volt nemrég és mi is tartottunk neki. Ami a legnagyobb sláger volt a 4-5 évesek között, az a hajkréta, ékszer készítő szett, ékszerdoboz.
Én egy zenélő ékszerdobozt vennék, valami cuki kis csajosat és vennék hozzá egy nyaklánc/karkötő szettet is.
Mi az egyik buliba olyat vittünk, hogy vettem egy szép dobozt a kik-ben, tettem bele egy selyempapírt és tele raktam mindenfélével. Haj csatt, hajgumi, hajpánt, nyaklánc, karkötő, édességek. Nagy sikere volt, tetszett nagyon az ünnepeltnek.
A lányomnak a barátnői hoztak mesefigurás hátizsákot, Kulacsot, kirakót, mesekönyvet, díszpárnát
Ezekkel kb nem lehet mellé lőni.
A Disney hercegnők mindig menők ebben a korosztályban
Az orvosi tàska az Isten.
Amúgy szintén fiús kislány..
Az öcsve monstertruck-ja a másik kedvenc.
( persze vannak mások is, de azok nem egy szülinapibuliba vivősek)
Nézzük csak
Ajak balzsamok, szájfények. Minél illatosabb, csillámosabb, annál jobb.
Monster high babák, bár azok drágábbak.
Gyakorlatilag bármilyen Claire's-es ékszer, nyaklánc vagy fülbevaló. Különösen azok, amiket a legjobb barátnőkkel meg lehet osztani, szóval pl 3 részre jön szét.
Lakattal zárható emlékkönyv, pláne ha plüssös, csajos.
Én gyerekként nem szerettem az ékszereket (most sem), pedig igazi rózsaszín, barbizós kislány voltam.
De nagyon örültem a fekete-lila pacimnak, amire rá lehetett ültetni a barbiekat. Meg a tolltartónak, amiket fel díszíthettem.
Nekem amúgy egyből egy nagy gyurmakészlet jutott eszembe, az örök klasszikus, a környezetemben az ovisok nagyon szeretik. Lehet hozzá valami kiegészítőt is venni, akár egy fagyis/sütis készítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!