Kisfiam lassan 2 éves, de a fürdőkádban még mindig nem mer leülni. Ez normális? Hogyan segíthetnék neki hogy ne féljen?
Rendes nagy kádban..lehet megijeszti a méret, hogy nem lát ki..
én fognám és gyorsan lezuhanyoznám, és akkor nincs visítás.
Nagyon nem lehet koszos, szóval egyik kezeddel fogod a zuhanyt, másikkal meg megfürdeted, azt nem tudom,hogy a fütyimosás mennyire kétkezes, ahhoz talán kell..de akkor meg apa fogja a zuhanyt, anya mosdat és kész
Vagy műanyag kiskád..
Szia!
Mióta fürdik a nagy kádban?
Nem érte valami baj a kádban nem csúszott bele stb???
Esetleg nem túl meleg a víz neki??
Mi lányunk sem volt egy nagy fürdő kb 20 hós koráig. Ő is mindig állt, soha nem ült le és pár perc után szólt, hogy ki akar szállni. Aztán vettünk a dm-ben színes lemosható testfestéket, a bébiosztályon van, olyan tusfürdőszerű krém, azóta szeret a kádban lenni. Simán le lehet mosni, kenheti a csempére, magára, bárhova. Most már beleül a vízbe és akár 20 percig is elszöszöl vele.
Egy próbát megér.
Egyébként vannak gyerekek, akik utálják a vizet, ezt el kell fogadni.
utolsó vagyok,
nem hiszed el, de a lányom HASAL a kád vízben!!!!!!!!!!!
életében először :) épp most :) (apukája csücsül mellette)
olyan büszke vagyok rá
enyém is 21 hós
Szóval azt a kenegetős bigyát, fogja a fiad és kinyomja a tubusból, és keni magát meg amit ér :) :) vannak fiús színek is, nekünk persze rózsaszín van, de van kék, zöld, sárga is. Ne aggódj miatta, tényleg egy mozdulattal lejön a csempéről is :) kenheti ahova akarja :)
DM-ben a bébiosztályon van, nálunk a tusfürdőknél, de ez olyan csomagolásban van, mintha fogkrém lenne. Nem is drága annyira, azt hiszem 400 ft volt.
Sok sikert :)
Nézd, megkerestem neked. SauBar festőszappan a neve, itt van a DM honlapján. Van fürdővíz színező tabletta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!