Köhögésre van ötletetek?
Figyelt kérdés
Kislányom 4 éves és köhög, ha ébren van, akkor percenként, úgyhogy oviba így nem megy, mézet és prospan szirupot kap. Hőemelkedése is van néha. Nem tudom mit adhatnék még neki, szívom az orrát, de nem nagyon jön semmi, mintha minden a torkára folyna.2022. febr. 13. 14:28
1/7 anonim válasza:
Salvus vizes inhalálás szokott nekünk segíteni.
2/7 anonim válasza:
Köptető, pl Ambroxol szirup. Vény nélkül kapható. Eltávolítja a nyálkát a garatról. Alap köhögésnél.
3/7 anonim válasza:
Salvus vizes inhalálásra még egy szavazat! Nekünk is csak az válik be.
4/7 anonim válasza:
2es vagyok. Mi is inhalálunk Salvussal, de az NEM gyógyszer. Emellé kell köptető is, mert az inhalátor hiába lazítja fel a nyákot, ha nincs köptető, ami kihajtsa!
Az én lányom kb 3 havonta beteg 5 éve. Van tapasztalat...
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy meg vannak nagyobbodva az orrmandulái, azért csurog a váladék hátra, van egy idült arcüreggyulladása, azért köhög, van hőemelkedése. Az ilyen szirupok legfeljebb átmenetileg javíthatják a tüneteket, de az okot nem szüntetik meg! Keress fel egy jó orr-fül-gégészt! Kevesen tudják, de az orrmandulái kioperálása helyett magánban van Sokkal kisebb megterheléssel játó lézeres orrmandula kisebbítés. Vérzés nincs, a javulás látványos, a fájdalom rövidebb és jóval enyhébb, mint a rendes műtétnél. Megszűnnek az olyan problémák is, mint horkolás, hallásromlás, visszatérő felsőlégúti fertőzések.
6/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld. Lányom szerencsére igen ritkán köhög, vagy náthás alapból, úgyhogy nem rohannék orvoshoz ezzel. Csak kíváncsi voltam, hogy mi az ami másnak hatásos.
2022. febr. 13. 20:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!