Más gyereke lehet cukibb?
Vélhetően mindenki a saját gyerekét tartja a legaranyosabbnak.
Előfordulhat mégis, hogy másnak a gyereke annyira cuki, hogy valaki a sajátjánál is cukibbnak tartja?
(Kisgyerekekre gondolok. Nem arra, hogy pl. valakinek a 40-es éveiben járó főosztályvezető fiánál/lányánál nincs cukibb 3 éves kisgyerek.)
A kisgyerekek némeliyike ezért aranyos, másika meg amazért aranyos. Nem látom értelmét rangsort állítani "cukiság terén". Mindenki egyéniség, más és más bennük a cuki. Sőt, az ovisok zöme még gondolkodó, érző lény... később aztán a zöme... hajjaj...
(Aki szerint egyik se cuki, az ciki. Annak esetleg egy zombi való.)
Az utolsó vélemeny teljesen igaz. Nincs objektív rangsor.
Épp ezért izgi, hogy miért a saját a legcukibb, ha egyáltalán ez igaz. A szavazás nem ezt mutatja.
Számomra is az enyém a legjobb, legszebb, legcukibb, legaranyosabb.. nem kérdés, ő nekem/nekünk úgy ahogy van tökéletes!❤️
Viszont ha valaki nagyon cuki akkor szoktam gondolni, vagy mondani is hogy mennyire aranyos, cuki. Ugy is gondolom. :)
De ettől független az en szivemben soha egy sem ér fel az enyémmel! Es tudom hogy ez mindig igy lesz, mert annyira magától értetődő érzés ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!