2.5 évest hagynátok 1 hétre a mamánál?
Nem, de ez a Mama hibája. Mindig mindent direkt másképp csinál mint ahogy mondom.
Szóval ő lenne a legutolsó, akire ráhagynám 3 órára is. Tuti első dolga lenne adni neki egy kis házikolbászt fehérkenyérrel(6 hónapos a baba)
Mivel nem hallhat rám, később is ő lesz a legutolsó opció, akire ráhagynám. De ha normális lenne, akkor lehet.
Pl ha nem Egyiptomban vagyok addig, hanem ha gond van, érte tudok menni.
Nekem sem lenne az a program, ami kiatt ennyi időre lepasszolnám.
Nem azért szültem 🤷♀️
Így van,durva kiejlentés.
Legalább mi anyák támogassuk már egymást. Akkor is, ha neked nincs igényed 1 hét romantikára. Empátia, tolerancia. Vagy te attól érzed magad jobb anyának, ha másokat szarnak állítasz be? Mert az meg szégyen.
Szerintem is erős kifejezés. Nem, én sem azért szültem, hogy eldobjam magamtól, de könyörgöm 1 hét a mamánál, akit imád, még nem gyerekbántalmazás!
Én gyerekként imádtam a nagyiknál lenni, sőt, az én szüleim annyira elvetemültek voltak, hogy 6 évesen ottalvós táborokba és vidéki barátnőkhöz küldtek aludni. (akkoriban még nem volt autónk, telefonunk, szinte nulla kapcsolat az egy hét alatt) Nem, nem azért, hogy lepasszoljanak,mert nagyszerű szülők, akik nagyon szeretnek, hanem azért, mert én piszkosul élveztem. Ugyanezt látom a saját gyerekemen, akkor miért is kellene magamhoz láncolni? Csak azért, hogy más ne vágja a fejemhez, hogy "szaranya" vagyok, minek szültem, ha lepasszolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!