Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.5 évest hagynátok 1 hétre a...

2.5 évest hagynátok 1 hétre a mamánál?

Figyelt kérdés
Jó a kapcsolat, sokat találkoznak, havi 1-2x ott is alszik.
2022. febr. 13. 13:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem, de ez a Mama hibája. Mindig mindent direkt másképp csinál mint ahogy mondom.

Szóval ő lenne a legutolsó, akire ráhagynám 3 órára is. Tuti első dolga lenne adni neki egy kis házikolbászt fehérkenyérrel(6 hónapos a baba)

Mivel nem hallhat rám, később is ő lesz a legutolsó opció, akire ráhagynám. De ha normális lenne, akkor lehet.

Pl ha nem Egyiptomban vagyok addig, hanem ha gond van, érte tudok menni.

2022. febr. 13. 15:35
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Igen. 2 évesen a nyári bölcsi szünetet csak úgy tudtuk megoldani, hogy anyóséknál eltöltött 1 hetet. 120 km-re laknak, szóval nem tudtuk hazahozni esténként.
2022. febr. 13. 16:06
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Egy hetes balatoni nyaralásra vitték a szüleim a 2,5 éves lányunkat, mi a 1,5 hónapossal otthon maradtunk. Azóta is mennek minden évben. A kicsi 3 évesen csatlakozott ehhez a bulihoz. Most 7 és 5 évesek.
2022. febr. 13. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt. Nem érzem szükségét, hogy egy hetet a gyerekem nélkül töltsek el.
2022. febr. 13. 18:57
 15/20 anonim ***** válasza:
32%

Nekem sem lenne az a program, ami kiatt ennyi időre lepasszolnám.

Nem azért szültem 🤷‍♀️

2022. febr. 13. 20:19
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Lehet vele egyetérteni vagy nem, de azért ilyet kijelenteni, hogy “nem azért szültem”, mert 2.5 év után 1 hetet külön töltenek kissé durvának találom.
2022. febr. 13. 20:30
 17/20 anonim ***** válasza:
80%

Így van,durva kiejlentés.

Legalább mi anyák támogassuk már egymást. Akkor is, ha neked nincs igényed 1 hét romantikára. Empátia, tolerancia. Vagy te attól érzed magad jobb anyának, ha másokat szarnak állítasz be? Mert az meg szégyen.

2022. febr. 13. 22:56
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
15-ös, tudod vannak olyan gyerekek, akik kifejezetten élvezik az anyjukon kívül mások társaságát is. Nem érzik úgy, hogy eldobták őt azzal, ha a nagyszülők 1 hétig lesik minden óhaját.
2022. febr. 14. 06:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is erős kifejezés. Nem, én sem azért szültem, hogy eldobjam magamtól, de könyörgöm 1 hét a mamánál, akit imád, még nem gyerekbántalmazás!

Én gyerekként imádtam a nagyiknál lenni, sőt, az én szüleim annyira elvetemültek voltak, hogy 6 évesen ottalvós táborokba és vidéki barátnőkhöz küldtek aludni. (akkoriban még nem volt autónk, telefonunk, szinte nulla kapcsolat az egy hét alatt) Nem, nem azért, hogy lepasszoljanak,mert nagyszerű szülők, akik nagyon szeretnek, hanem azért, mert én piszkosul élveztem. Ugyanezt látom a saját gyerekemen, akkor miért is kellene magamhoz láncolni? Csak azért, hogy más ne vágja a fejemhez, hogy "szaranya" vagyok, minek szültem, ha lepasszolom?

2022. febr. 14. 08:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerinten nem kellene ennyire mellre szívni ezt a kijelentést. Én egyáltalán nem szeretnék egy hetet külön lenni a kislányomtól. Nem is éreznénk jól magunkat. És nem arról van szó, hogy egy lépést se tehet meg nélkülem, de egy hét az sok. Más kérdés, hogy anyósomék 10 percre laknak. Így nem kell 1 hetet ott aludnia, más lenne ha 300 km-re laknának. Nem vagyunk egyformák. Nekem van olyan ismerősöm, aki simán elengedte a 4 és 6 éves gyereket a tengerpartra a nagyszülőkkel két hétre. Nekem ez baromi furcsa, de amúgy normális anyukának tartom a viselkedése alapján.
2022. febr. 14. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!