2.5 évest hagynátok 1 hétre a mamánál?
Figyelt kérdés
Jó a kapcsolat, sokat találkoznak, havi 1-2x ott is alszik.2022. febr. 13. 13:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
60 szavazat
1/20 anonim válasza:
Természetesen. 1 éves volt, mikor az édesanyám a születésnapomra befizetett a férjemnek és nekem egy egyhetes síelést Ausztriában. Hogy legyünk végre együtt csak kettesben. Nagyon szép volt. De végig a kicsinkről beszéltünk, neki kerestük a kiscipőket, ruhácskákat. Nagyon jól érezte magát az anyukámnál.
3/20 anonim válasza:
Sajátomat nem, mert nem aludt még sosem máshol. Nagytesója is 3 múlt, amikor először máshol aludt egy estét nélkülünk és nem volt igénye többre azóta se.
4/20 anonim válasza:
Mi otthagytuk. A nagyszülők több száz kilométerre laknak, így mi ha meglátogatjuk őket, akkor egész hétvégére maradunk. A lányom pár hónapos korától kezdve aludt náluk. Először úgy, hogy mi is ott voltunk, azután volt olyan, hogy mi a városban voltunk, de elmentünk színházba, míg a nagyi altatta a kicsit, majd végül 2,5 évesen töltött először egyedül egy hetet a mamáéknál. Mi városban lakunk, ők falunk, sok állattal. A gyerek haza se akart jönni a panelbe. :D De a mi gyerekünk ilyen. Teljesen jól elvan bárkivel, viszont vannak olyan gyerkőcök akik anyásabbak, jobban igénylik a szülők jelenlétét az altatás hoz. Igazából te ismered a gyereked, te tudod, hogy mennyire "független".
5/20 anonim válasza:
Nem
2-3 napot max, ha muszáj…
1-1 éjjeleket viszont simán csak úgy is.
3,5 èves lànyom szokott már korábban is csak úgy ottaludni.. de mèg most is 1 éjjel utàni fu. màr jönne haza.
6/20 anonim válasza:
1. Èjjel utáni dèlutàn *
De maradhatna 2 èjjelt is tőlem.. de 1 hèt még neki is sok, pedig a nagyszülőkkel napi kapcsolatban van..
Heti 3-szor személyes találkozó, 2 hetente egyszer alszik jelenleg ott.
7/20 Derjaderja válasza:
Nem. Főleg úgy nem, ha messze lennénk.
8/20 anonim válasza:
Gyerekfüggő.Az enyémek erre alkalmatlanok lettek volna,de ez a személyiségükből adódik,van aki simán el van és még élvezi is.
9/20 anonim válasza:
Anyámmal bármikor, anyósommal, csak ha életmentő műtétem lenne :D
Én rengeteget voltam a nagymamámnál gyerekként, imádtam! Azt akarom ő is megélhesse ezt :)
Illetve nyáron mi is tervezünk egy külföldi hosszú hétvégét romantikázni, addig biztosan ott lesz.
10/20 anonim válasza:
2 és fél éves a fiunk. 1 éjszakára nem tudnám otthagyni, nem hogy napokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!