3 evesen 90 cm keves?
Kisfiam 3 éves lett a napokban. Kb 96cm. Bölcsibe jár és a kortársai általában picivel kisebbek nála. Szóval szerintem pl 90-96 cm között teljesen átlagosak a 3 évesek.
Nekem ő pl 98-104-es ruhákat hord (mert mindig inkább nagyobbat veszek mintsem ami pont jó rá.) 🤷🏻♀️
Apukam 197 cm😂 anyukam 175
Anyos apos nem tudom hany cm de apos sztem kifejezetten magas biztos 185 folott volt anyosom meg normal magassag kb mint en 170-175 kozott
"normal magassag kb mint en 170-175 kozott"
Hát, ha neked ez a "normál magasság"...🤣
Ez kifejezetten magas. Átlag magyar nő 163.
Lányod pedig most azon a percentilisen halad amivel max. 160 lesz.
Persze lehet, hogy később indul be, de akár szoktathatod is magad a gondolathoz, hogy ne bántsd vele a gyereket, mert nem tehet róla, ha alacsonyabb lesz az átlagnàl.
Az egesz csalad szerint?! Szerintem csak az en velemenyemet olvastad itt, nem az egesz csaladet. Nalunk ez a normal magassag. Ez teny. Nem bantas. Teny! Egyszeruen csak arra voltam kivamcsi remdben fejlodik e.
Kicsit tulgondoltad ezt most…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!