Hány centi és kiló egy 5 éves fiúgyerek?
Kisfiam most lesz 5 éves, 104 cm és 15.5kg körül van. Többszörös ételallergiás, diétát évek óta tartjuk. Rossz evő. Én alacsony vagyok, 152 cm, apukája 180cm.
Az ovis társaihoz képest olyan alacsony, kicsit aggódom. Lehet, jeleznem kéne a gasztrósnak? Van, akinek a fia ilyen pici volt, de aztán megnyúlt?
Tényleg kicsi, de lehet a te magasságodat örökölte. Az én fiam 3 évesen 105 centi és 17 kiló. De mi is magasak vagyunk.
Ha nagyon aggódsz, mutathatod gasztrósnak, de magasság-súly arány rendben van, csak kisebb a korához képest.
Dehogy kicsi!
Az 5 évesem magasnak számít, de az idősebb unokatestvére kisebb nála, pedig ő 6 éves már. 116os ruhát hordanak még mindketten.
Nem kötelező magasnak lennie. Lehet majd 10 évesen nyúlik nagyot mint sokan.
105 cm és 16,5 kg volt a fiam. 6 évesen 112 cm 18 kg.
Mi sem vagyunk nagyok 🙂
Most 14 éves, elérte a 164 cm-t
Még mindig ő a legkisebb az osztályban. Voltunk endokrinológián, akkor már beindult a növekedése 1 év alatt kb. 9 centit nőtt (12 évesen)...
Én 163 apja 175 cm. Szóval örökölhette tőled.
Egy másik kérdés alatt linkelte valaki: [link]
109 az átlag, a 104 kicsi de nem vészes, a tizedik centilis felett van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!