Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy vegyem ra, hogy a kaki...

Hogy vegyem ra, hogy a kaki is a wc-be menjen?

Figyelt kérdés

Kislanyom mar fel eve wcbe pisil, mindig szol ha kell neki es megyunk, addig visszatartja. Viszont a kakival nem megy a wczes, belenyomja a bugyijaba es ha eszreveszem h dolgozik rajta es mondom h gyere menjunk a wcre akkor kiakad es mondja h neeem, hagyjam beken. Nyilvan nem is szoktam eroltetni…

De mindjart kezdi az ovit, most lesz 3 eves es hat nem tudom mi lesz igy az oviban. Meg hat nyilvan nem jo kakat pucolni a bugyijabol allandoan…

2022. febr. 2. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Le leszek pontozva. Egy kis határozottsággal? Nálunk a bilirol wc-re szokással volt ez. Az oviban nem volt hajlandó ráülni a wc-re bilit még nem adtak. Meg kellett oldani. Otthon rátettem a szűkítőt, és rátettem. Sírt. Másodszor még picit. Harmadszor már büszkén tekintett le ránk a wcről. Azóta is stabilan szobatiszta. Nem érte baj.
2022. febr. 2. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is probléma volt. Kakiláshoz kapott pelenkát, azzal hajlandó volt ráülni a wc-re. Pár alkalom után elhagyta a pelenkát
2022. febr. 2. 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:
De o nem ker pelenkat. Aot kocejezetten keri h mar alvashoz se adjam ra. Egyszeruen csak azt keri h hagyjam beken es had nyomja a bugyijaba
2022. febr. 2. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!