Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért utál a kisfiam?

Miért utál a kisfiam?

Figyelt kérdés
Azt mondja párszor hogy hagyjam békén,nem hajlandó a szemkontaktust se felvenni velem.Mikor kérdezem mi rosszat tettem azt válaszolja durván hogy semmit de közbe meg azt mondja hogy szeret.A másik gyermekem aki nem mondja hogy szeretlek az meg kedvesebb velem.Lehetséges hogy ha idősebb lesz bántani fog engem és gyakran összeveszünk majd?Talán kiabálni fog velem? Depressziósnak látom.Velem lehet a gondja?Mit tegyek mit tegyek ?Ignoráljam és várjam meg míg ő fog közeledni?
2022. jan. 29. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Semmi érdemit nem lehet írni, amíg nem vagy hajlandó elárulni, hány éves.
2022. jan. 29. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Úristen, itt te vagy depressziós! És infantilis! Félsz a saját gyerekedtől? Menj pszichológushoz! De ne őt vidd!
2022. jan. 29. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Húha vannak gondok a kérdezőnél!
2022. jan. 29. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
"...ha idősebb lesz bántani fog engem és gyakran összeveszünk majd?Talán kiabálni fog velem?" - Hát hallod, jókora paranoia van benned. Mondjuk tényleg nem ártana elárulni, mekkora gyerekről van szó. Kisgyerekeknél vannak ilyen korszakok. Amikor baxtatod, lehet csak azért válaszol - szerinted - durvábban, mert elege volt a piszkálásból és szeretné, ha békén hagynád végre egy kicsit.
2022. jan. 29. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
29%
Vidd el egy gyerekpszichológushoz. Lehet, hogy a gyerekkori dackorszak, lehet, hogy autista vagy Asperger szindrómás vagy egyéb családi konfliktus volt rá ilyen hatással.
2022. jan. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!