Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők! Mit tennétek, ha...

Szülők! Mit tennétek, ha lánynak néznék a fiatok?

Figyelt kérdés

12 éves a fiam. Egyszer suliból hazafelé beültünk egy étterembe és a mellettünk lévő asztalnál egy kisebb gyerek megkérdezte az anyukáját, hogy a fiam fiú vagy lány és hogy kérdezze meg az anyja. Nagyon megütött. Sokkolt. A fiamnak váll fölé valamivel, körbe a nyak aljáig érő haja van, tök átlag ruhákat hord.

Ti mit tennétek?

2022. jan. 28. 18:32
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

#16.

1mm=1 fokozat

Megkérdeztem és azt mondta, hogy akkor nagyon rövid lenne és megnéznék az iskolában.

#15.

Őt is zavarja, de nem akar ellene tenni.

2022. jan. 28. 19:57
 22/27 anonim ***** válasza:
5%
Neked kéne megbarátkozni a gondolottal hogy nem lányod született és nem kéne ráerőltetni a lányos kinézetet. Tudom persze ő akar így kinézni blablaba, mindig ezt mobdják az ilyen mérgező anyukák, de nemakarsz úgy járni mint az egyik ismerôs ahol anyuka szintén azt mobdta hogy a gyerek akar így kinézni aztán mégis csak öngyilkos lett a gyerek és a búcsúlevélben leírta hogy emiatt
2022. jan. 28. 19:58
 23/27 anonim ***** válasza:
57%

22: mi lenne ha elolvasnád a kommenteket? anyuka most írta hogy a gyereket is zavarja... miről beszélsz???

21: a 6mm nem olyan nagyon rövid azért:) és ha 2centis haja lenne is feltűnő lenne, éles váltás azért. de hamar hozzászokik mindenki, és a tapasztalataim azt mutatják, hogy a rövidebb haj sokszor kellemesebb csalódást okoz mindenkinél, marmint nagy többségben mindenkinek jobban tetszik az illető rövid hajjal. nekem is agyon dicsérték a hajam amikor derékig érőből vállig érő lett :)

másik verzió: fodrász, aki pár centisre vágja a haját.

2022. jan. 28. 20:09
 24/27 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező!

Mit tudna tenni a megszólások ellen, de most őszintén? Ha ő így érzi jól magát, akkor nincs szükség változtatni, csak azért, hogy ne szólják meg. Ráadásul ahogy látom azért ezek nem mindennapos esetek, attól, mert évente 2x valaki lánynak nézi még nincs akkora baj

2022. jan. 28. 20:23
 25/27 anonim ***** válasza:
17%
Mondanám neki hogy most már le kell vágni vagy most én a hétvégén le vagnam neki géppel.
2022. jan. 28. 20:50
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Velünk is megesik, mert hosszú a haja a gyereknek.

Nem akadok fenn rajta. Mondom, hogy ő fiú. Vagy a fiam mondja néha.

Neki így tetszik a haja. Majd ha jobban zavarja, mint amennyire tetszik neki, levágatja. Ez az ő ügye.

2022. jan. 28. 22:12
 27/27 Andi80018 ***** válasza:
0%

Ha számomra igénytelen hatása van a gyerek hajának, akkor el kell, hogy menjen a fodrászhoz. Én nem bírom sajnos, ha hülyén néz ki, lenőtt akár a saját hajam, akár az övé.A hosszú hajat is tök vagányra le lehet vágni.

Az én fiamnak is hosszabb, 3 hetente járunk, vagy amikor látom, hogy kezd gáz lenni. Más kérdés, hogy kb az ötödik fodrásznál vagyunk, olyan nehéz találni normálisan vágó embert.

2022. jan. 29. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!