Mit csinálsz, ha háziorvoshoz kell menned, de nem tudod hova rakni a gyereket?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 06:10
21/22 anonim válasza:
Ilyenkor én is viszem. Nem a reggeli "öregasszony" csúcsban megyünk, meg nem is az esti "munkából hazaérkezők" csúcsában. Sosem volt gond ebből. Én azért nem szeretem vinni, nehogy összeszedjen ott valamit, de ha nincs más opció, akkor nincs, nem csinál belőle gondot a doki.
Egyébként nincs segítségünk helyben, vagy aki lenne (barátok), ők szintén dolgoznak napközben. Ennek köszönhetően nem elvárható, hogy minden szir-szarért szabit kérjen a férjem, vagy bárki más, nagyjából mindenhova gyerekkel járok és ebből még soha nem volt gond. Az orvost is csak azért próbálom úgy időzíteni, hogy ne kelljen vinni gyereket, amit fentebb leírtam.
22/22 anonim válasza:
Mandulagyulladással oda is lehet telefonálni, felírja a felhőbe a gyógyszert és csak a patikát kell megjárni a 2 évessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!