Mit csinálsz, ha háziorvoshoz kell menned, de nem tudod hova rakni a gyereket?
Szia, nekem sajnos vinnem kellett magammal a 9 honaposom és 2 evesem. Nagyon rosszul voltam és nincs senki akit megkerhettem volna.
Megértőek voltak egyébként, mert ismerik a helyzetem.
Viszem magammal. Felhívom a dokit,kérek egy időpontot és akkor még várnunk sem kell. Mindig elszórakoztatják az aszisztensek addig a gyerekeimet.
Olyan orvoshoz el se mennék,aki nem engedi be,milyen dolog már ez?
12!
Teljesen normális dolog. Ha valaki orvoshoz megy, azért teszi, mert gondja van és arról akár beszélni az orvossal, egymásra kell koncentrálniuk, nem egy kisgyerekre. Az meg, hogy az asszisztensek szorakoztassák röhej, nem az a dolguk. Nem Magyarországon élek, itt nem engedik be a gyereket, sőt, kísérőt is csak és kizárólag akkor, ha annak valódi oka van. Az asszisztens pedig nincs jelen a vizsgálatnál, kint van a fogadóban, végzi a feladatát, nem bebiszittel
14!
A választott kísérő nagykorú személy kell hogy legyen.
13mas még jó,hogy nem te döntöd el mi az asszisztens dolga. Látod nálunk milyen szuperek,nem dolguk,mégis beszélgetnek a gyerekkel KINT,míg engenm a doki megvizsgál BENT.Mégsem olyan rossz ez a Magyarország úgy látszik 😆 nincs ki tiltva a gyerek ha anyuka másképp nem tudja megoldani.
En mondjuk a multkor egy,adag vizeletet vittem be,mert felfáztam,ezt megnézték,kaptam gyógyszert,kb 10 perc se volt. Számomra az lett volna a röhej ha emiatt a férjemnek szabit kellett volna kivenni. Felnőtt emberek vagyunk,szerintem meg tudjuk oldani. De kinek hogy!
16!
Értem. Akkor majd az se legyen probléma, ha az orvos gyereke lesz bent. Téma lezarva, szia.m
Én majdnem mindig mindenhova a gyerekkel megyek.
Terhesgondozasra (uh, vérvétel, haziorvos stb) is jött velem a 2 évesem.
(Férjem dolgozott, ha szabit vett volna ki minden alkalommal, nem maradt volna a nyaralásra, szülés utanra. Nagyszülők nincsenek, barátok dolgoznak vagy külföldön, szomszédok kb 80 évesek).
A kutya nem kérdezte mit keres ott a gyerek. Sőt, sokszor az aszisztensek szórakoztatták, mert milyen vagány fiú. Kb mindenhol kapott matricát/színezőt, cukorkát, stb...
2 hónapja szültem, szóval ez nem olyan régen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!