Mi történt a gyerekemmel? Volt másnál hasonló?
2,5 éves a fiam, szinte egyik napról a másikra kifordult magából, azóta a fürdés rémálom, mármint inkább az, hogy amikor indulunk fürdeni, a vetkőztetés pokol, kifogást keres, sír, toporzékol, nagy nehezen eljutunk a kádba, utána már minden ok.
De ami nagyobb baj, hogy nem akar kimenni, vagy inkább a felöltözéssel van ott is gond. Korábban ha szóltam, hogy menjünk sétálni, jött, felöltöztettem, mentünk. Most semmivel nem tudom rávenni, hogy kimenjünk. Ok, tudom dackorszak. De egyszerűen semmivel sem tudom motiválni, erőszakkal pedig nem akarom öltöztetni. El fog ez múlni? Ha nem kellene öltözni, akkor biztos kimenne, de ez az öltözés most nagyon nem megy
#2-es igen, már néha próbál egyedül is öltözni, bár mostanában inkább együtt akar öltözni is, meg mindent csinálni
Egyébként próbálom azt is, hogy válasszon 2 ruha közül, de mostanában az sem jön be.
Fürdésnél is próbáljuk azt is, hogy előtte szólok neki, hogy készüljön, negyed óra múlva fürdés, akkor mondja hogy rendben, de mikor jön az idő, akkor kezdődik a sírás 🤷♀️
Akkor lehet "sima dackorszak" :)
Tarts ki, ez is elmúlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!