Melyik filmre vinnetek el egy 4-5 evest?
Kisfiamat szeretnem moziba vinni. Az Encanto és az Enekelj 2 filmek kozul az egyikre. Valaki, aki latta mar valamelyiket gyerekkel, melyik a jobb?
Az Enekelj-et en lattam mar evekkel ezelott, nekem tetszett, nyilvan megneznem a kisfiammal is mielott elmegyunk a második reszre. Viszont az Encanto-rol is tok jo dolgokat hallottam, jo dalok, szép szines grafika, a tortenettel nem igazan vagyok tisztaban.
Nem mindegy, 1 es akkor iviba se vigyed, meg semerre.
Ezt benyeljük a kérdés, hogy mikor.
Utolsó, talán hihetetlenül hangzik, de van olyan 4-5 éves gyerek, aki meg tud ülni a fenekén 2 órán keresztül.
Én egyikre sem vinném el a trailer alapján, bár ha nagyon kéne választani, az Énekelj 2 lenne. Egy 4-5 éves egyikhez sem igazán érett még. A 4 éves lányomat elsőként a Mancs őrjáratos filmre vittem el, tetszett neki, de nem mindig állt össze neki a teljes kép, és az nem tűnt olyan komolynak, mint pl az Encanto, de az Énekeljt is magasabb életkorhoz saccolnám.
Azt tanácsolom, hogy várjatok a moziban olyan filmre, amit könnyebben meg fog érteni.
Egyetértek 5-tel és 7-tel.
Nem ismerem a filmeket, de ha két órásak, akkor egészen biztos, hogy nem is ennyi idős gyereknek szánják.
Köszönöm!
Gondoltam, hogy lesz, aki belémköt... Nyilván nem vinném a gyerekem úgy moziba, ha tudnám, hogy nem ül végig egy filmet. A másik, hogy ne aggódjatok, járunk játszótérre is.
4,5 évesem apával ment el az Énekelj 2re. Imádta.
Szépen végig ülte, nevetett, élvezte. A teremben volt egy család, ahol vegyes korú gyerekek voltak, de nem fiatalabbak és ők végig szenvedték. Folyamatosan felváltva mentek mosdóba, stb. Tehát gyerekfüggő.
A mienk élvezte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!