Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy hat a 2. baba a házasságra?

Hogy hat a 2. baba a házasságra?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy az eslő gyermek esetén is elveszti a szeretkezés a spontanitását. Este, mikor a gyermek elaludt csak aztán lehet összebújni, egymással foglalkozni, akár csak beszélgetni is. A nagymamák segítsége sem túl jó, hiszen az is "megszervezett"...

A második babánál totál káosz lesz?

2008. dec. 14. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pár hét után beáll egy rendszer, minden megoldható csak jól kell szervezni.
2008. dec. 14. 20:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia,mi az első babaát nagyon megsínylettük.Talán azért,mert nem volt még gyakorlatom többet kellett foglalkoznom a kicsivel,így a férjemre sajna kevés idő jutott.

Arra számítottam a másodikkal is,hogy ez így lesz,de nem.

Hiába,hogy már ketten voltak,nem kötötték le annyi időmet a gyerekek.Ezt csak a "tapasztalatommal" tudom magyarázni.

A kicsit egyből különszobába tettük,és bár szoptattam a is,mégis arra törekedtem,hogy a legtöbbet a saját ágyában legyen.Így az Apukával is össze tudtunk bujni.

2008. dec. 17. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!