Arcüreggyulladás lenne?
Figyelt kérdés
Kisfiamat decemberben vittem el fül orr gégészetre, mert nagyon horkolt. Kiderült savós kozépfülgyulladása van illetve gomba az orrában. Orr mandulája is nagy.Antibiotikumot kapott. 4 napja megint úgy horkol mintha váladék lenne az orrában,és nagyon hangosan, át hallatszódik a másik szobából is. Hiába fújja nem jön semmi, orr sprayt is használunk. Szerintem le van neki rakódva belül attól lehet, mert valami Biztos van az orrában. Orr hangon beszél , száján veszi a levegőt. Szerdán viszem OM röntgenre. 🥺🥺🥺2022. jan. 3. 18:15
1/2 anonim válasza:
Mit mondott a doki?
Amatőrként azt mondanám, a nagy orrmandulától is lehet olyan, mintha be lenne dugulva az orra.
Ha arcüreggyulladása van, fájlalja az arcát az orra mellett, a szeme alatt vagy érzékeny, ha finoman megnyomod.
Reggel sem jön semmi az orrából? Ha szerinted van valami váladék, esetleg adj neki köptetőt, de ne többet, mint amit előírnak.
2/2 Gombos Zsolt(Jeti) válasza:
Az én kisfiam is horkol(főleg háton),és valószínű,hogy(úgy ahogy az első írja) nagy az orrmandulája...szerintem amíg nincs nagy gond(nem beteg 2 hetente),nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!