Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Arcüreggyulladás lenne?

Arcüreggyulladás lenne?

Figyelt kérdés
Kisfiamat decemberben vittem el fül orr gégészetre, mert nagyon horkolt. Kiderült savós kozépfülgyulladása van illetve gomba az orrában. Orr mandulája is nagy.Antibiotikumot kapott. 4 napja megint úgy horkol mintha váladék lenne az orrában,és nagyon hangosan, át hallatszódik a másik szobából is. Hiába fújja nem jön semmi, orr sprayt is használunk. Szerintem le van neki rakódva belül attól lehet, mert valami Biztos van az orrában. Orr hangon beszél , száján veszi a levegőt. Szerdán viszem OM röntgenre. 🥺🥺🥺
2022. jan. 3. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Mit mondott a doki?

Amatőrként azt mondanám, a nagy orrmandulától is lehet olyan, mintha be lenne dugulva az orra.

Ha arcüreggyulladása van, fájlalja az arcát az orra mellett, a szeme alatt vagy érzékeny, ha finoman megnyomod.

Reggel sem jön semmi az orrából? Ha szerinted van valami váladék, esetleg adj neki köptetőt, de ne többet, mint amit előírnak.

2022. jan. 9. 18:48
 2/2 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
Az én kisfiam is horkol(főleg háton),és valószínű,hogy(úgy ahogy az első írja) nagy az orrmandulája...szerintem amíg nincs nagy gond(nem beteg 2 hetente),nem kell vele foglalkozni.
2022. jan. 10. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!