Meddig számít normalisnak, hogy még nem éryi a beszédet? Beszédértés késés. Nem jelez fejjel sr kézzel sem. Egy két hete egyre fusztráltabb ha valamit akar s nem tudjuk mit.
Figyelt kérdés
21 hónapos fiam 15 hónaposan regisztraltam kor.fejlesztőbe itt Németországban. Csak 1 hónapja kerültünk sorra s tart a vizsgalat.Megnézte 3 terapeuta de még vár egy EEG..
Eléggé lassan megy🤐Három nyelv van. 17 hónaposan indult el.
2022. jan. 1. 18:45
21/21 A kérdező kommentje:
Illetve megyünk hallás és fizioterapiára is. Mi sajnos majusba tudunk menni haza. Egy év mulva még vissza térünk az autizmusra azt mondta ezt korai lenne megmondani. Szerintetek is? Bár én szerintem is a bölcsi ota jobb hozta nekem a játékokat amit eddig soha😁
2022. febr. 3. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!