Milyen értékben szoktatok gyerekruhát, játékot vásárolni?
9#
Nem a 2-300 ft tételeket írtam, hanem 2 - 3 ezer. Nem véletlen.
Ami itt van igényesebb turi ott bizony majdnem annyit elkérnek mint egy kínaiban és még csak nem is márkás ruhákról van szó. Ahol 200-300ft na az olyan is.. Azt a kutyám alá se tenném.
Én Lidl,Aldi,kik, Decathlon ruhákat veszek, cipő meg csak Decathlon.
Játékok mindegyike most már Lego,de vetem már kinti játékot Lidlben ,és Decathlon.
"Kilós turkálókban pedig ennyire jön ki 1-1 db gyerekruha, ami sokszor címkés, vadonatúj Next, H&M, Zara, Mamas&Papas és hasonlók, de vettem már Moschinot, RL-t is turkálóban vagy éppen Levi’st, Converset, Vanset"
Így van. Én is ilyen márkákat veszek ennyiért, szerintem ez nem a kutya alá való kategória, az inkább a Pepco, hiába új ott a ruha.
"De attól hogy te nem vásárolsz magadnak kedves utolsó, más még vehet 4 csizmát leárazva amiből 3 felelsges lesz. Hogy mondjam egy fecske nem csinál nyarat"
Pont emiatt a hozzáállás miatt nem csinál nyarat egy fecske.
A kérdés alapján feltételezem, van gyereked, nem zavar hogy mikor 3+ felesleges csizmát megveszem, akkor épp előle éled fel az erőforrásokat? Ennyire nem érdekel, mi jut neki 20-30 év múlva?
Én úgy gondolkodom, mint a fent idézett kommentelő, neki adok igazat. Nyilván az ember vesz új dolgot néha, hisz turiban nem talál meg mindent, de akkor is fontos a mérték. Nem veszek 4 csizmát egy helyett, csak mert akciós, elvégre nem vagyok konzumidióta.
12#
Nagyon örülök, hogy Neked van lehetőséged, nekem képzeld! Még mindig nincs.. 2 város között lakunk, egy pici faluban. Ja, hogy ez gondolom eszedbe sem jutott?
Balek? Miért is? Mert nincs a környéken normális turkáló? Mert nincs igényem más levetett - teljesen mindegy milyen márka- ruháira drágán? Mert igen képzeld, az egyik városban csak olyan turkáló van ahol bálásan a no name ezer éves divatja múlt, lukas, elnyűtt kinyúlt agyon mosott ruhákat veheted pár száz forintért
Amit a kutyám alá se..
A másik véglet ahol majdnem egy új ruha árát kérik el a használt ruháért,teljesen mindegy márkás e vagy sem.
Mert 3 gyerek mellett "könnyebb" beszaladnom pepcoba, kikbe?
Hát legyen, vállalom.
Nem ez a baj, 18-as, hanem hogy te úgy adtad elő, mintha általánosságban a turikban ennyi lenne a ruha, és pont ezért maga a turizás egy hülyeség lenne. És mintha 2-300 forintért csak sz*r ruhákat lehetne venni, és sz*r ruhákat adnánk a gyerekeinkre, közben meg a Pepcos minőséggel érvelsz...
Miért nem azt mondtad, hogy a te környékeden nincs jó turi, ahelyett hogy ledegradálod azt, aki turis ruhát vesz?
19#
Még véletlenül sem úgy írtam, sőt az elején úgy kezdtem, hogy semmi bajom a használt ruhával. Aztvs sugaltam, hogy minden turi ilyen drága lenne.
Még csak nem is Neked írtam, de Te rögtön neki álltál magyarázkodni..
Mi lenne ha inkább elolvasnál egy hszt többször és értelmeznéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!