Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két 5 évessel és egy 6 évessel...

Két 5 évessel és egy 6 évessel mennyire lenne élvezhető egy disneylandes hétvége és pár nap Párizsban?

Figyelt kérdés

Barátnőm testvéreit szeretnénk tavasszal elvinni. Születésük óta vigyázunk rájuk, most nyáron 10 napot egyhuzamban, mert a szülei elutaztak kettesben (korábban is volt, hogy 3-7 napot velünk voltak)

A Disney meséket nagyon szeretik, minden nap néznek valamit. Simulékony, nem hisztis gyerekek, bár az ikrek néha összekapnak, de semmi kirívó nem történt eddig.

Kb. 2 havonta jönnek Budapestre egy hétvégére, olyankor bírják az egész napos programokat is, ezért gondoltunk még arra, hogy ha úgyis ott vagyunk Párizshoz közel, akkor pár napot legyünk ott is. Nem szervezett úttal mennénk, így ha éppen csúszna a napunk, mert sokáig reggelizünk, vagy délután nyűgösebbek és visszamegyünk a szállodába pihenni, az sem gond.

Szülők örültek az ötletnek.

Ennyi idős gyerekekkel mennyire jó ötlet ez? Emlékezni fognak később rá, vagy "ablakon kidobott pénz" lenne? Akik voltak hasonló korúakkal, milyen élményekkel jöttek haza?

2021. dec. 28. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem 3-as szinten lenne élvezhető.
2021. dec. 28. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ők nagyon élveznék, ti meg sohasem felejtenétek el :)

Nagyjából ez ugrott be a kérdésről.

Egyébként attól még nem kidobott pénz valami, mert a gyerek nem emlékszik rá majd ha nagyobb lesz, ennyi erővel 7 éves koráig csak be kell zárni a lakásba és nem vinni sehova mert úgy se fog rá emlékezni. A gondoskodást, törődést és élményeket igenis megjegyzik és elraktározzák valahol, még ha a 90%-ára a dolognak nem is pontosan vagy nem egyformán fognak emlékezni, de kötni fogják hozzátok a pozitív élményt.

Szerintem viszont ebben a korban ez már megragad, főleg ha lesznek fényképes emlékeik amik nem hagyják, hogy elfelejtsék.

Az meg, hogy mennyire bírni velük, ti tudjátok… engem és a két velem idős mostoha nővéremet pl simán elvitt bárki bárhova hármasban egyedül is, mert soha semmi baj nem volt velünk.

2021. dec. 28. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Már hogyne emlékeznének rá. Igen, élveznék.
2021. dec. 28. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 évesen voltam. Nagyon sok emlékem van róla, ha lesz lehetőségem, akarok majd menni az én gyerekeimmel. Amúgy nekem a szüleim is élvezték. Szerintem az egy olyan hely, amit gyerekként és felnőttként is érdemes megnézni, teljesen más.
2021. dec. 28. 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én emlékszek teljesen az ovira, sőt fixen van egy bölcsis emlékem is.

Férjem viszont nem emlékszik nagyon a gyerekkorára.

Szerintem azért ennyi idősen emlékezni fognak és felejthetetlen élmény lesz!

2021. dec. 28. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Felejthetetlen élmény lesz .nyugodtan vigyétek el oda ,

Vagy bármelyik hasonló Freizeit parkba ezek pont gyerekeknek készülnek.

DisneyLand,legoland, Europa Park, Playmobil park.

Mind egy egy gyerek paradicsom .

2021. dec. 29. 05:19
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Varjatok nojjenek meg

Azert 5 6 evesek nagyon kicsik meg ilyenre.

Inkabb 11 12 eves kor utan

2022. jan. 7. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!