Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 600 Forintból mit tennétek a...

600 Forintból mit tennétek a mikulás csomagba? Ennyi a keret ami egy főre juthat.

Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 14:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%
Kindercsokit ne vegyél, mert drága, és nem tölt. A Dörmi Bombi jobb választás. Egyébként, ha én vennék most oviba (vettem én is régebben) a 8-as válaszoló által javasolt dolgokat tenném bele, csak esetleg mandarin helyett almát, az egy kicsit jobban tart. (ha valaki hiányozna)
2021. nov. 30. 16:31
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
A Lidlben 69 Ft lesz a Balaton szelet csütörtöktől pl.
2021. nov. 30. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

Csak normális csokit vegyél.tehát ne tejbevonos massza csoki,Kinder mikulás csokit vagy Aldi, Lidl is lehet olcsón kapni rendes csokit .

Egy valamit utáltam míg Magyarországon járt a lányom suliba kedves ezel foglalkozo anyuka mennyiségre ment így az osztály Mikulás csomag ment nagyrészt a kukába miután 1-2 jobb dolgott megette gyerek belőle.

2021. nov. 30. 17:26
 14/14 A kérdező kommentje:

Odáig jutottam most-

Helyi zoldseges anyuka felajanlott annyi szem narancsot amennyi gyerek van.

Lidl Rogger ostya -55 ft lesz. Ez finom is, nem gagyi.

Lidl szívószálás is ennyiért.

2021. nov. 30. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!