Kisfiús szülők, mi lesz a mikulás csomagba?
Figyelt kérdés
2-3,5 éves kor közöttiekre gondolok2020. dec. 3. 21:45
1/10 anonim válasza:
Étcsoki, étcsoki mikulás, franciadrazsé, oreo, epres szívószál, zselés szaloncukor, állatos keksz, csokis mazsola, banános csoki. Kb ezeket szereti, még nem tudom, hogy pontosan miből fog állni a csomag. Tejallergiás, úgyhogy nálunk csak tejmentes dolgok jöhetnek szóba.
2/10 anonim válasza:
Tőlünk plüssös kindercsoki csomagot kap és egy lindt kalendáriumot.
3/10 anonim válasza:
Mandarin, narancs, olajos magvak mix (kesudió, mogyoró, dió stb.), tasakos gyümölcslé, illetve persze édesség: egy kisebb Mikulás csoki, egy kis csomag csokis müzli szív, és csomag gumicukor. És egy mini virgács, mert mostanában nagyon élénk a lelkem... :D
De nálunk az 5 éves is kb. ezeket kapja majd.
Adventi naptárat már elsején megkapták.
4/10 anonim válasza:
Sok kinder csoki mert ez a kedvence, kinder szelet, tojas, bueno, mikulas
1csomag gumi cukor
1 ropi
1 kubu
5db-os hot wheels auto csomag mivel ez nem fer a csomagba melle kapja :)
Elore tudom, hogy a csoki ugy sem erdekli majd, mivel az autokat imadja.
5/10 anonim válasza:
3-as, hol kaptál mini virgácsot?
6/10 anonim válasza:
Valami különlegesebb aszalt gyümölcs, földimogyoró, szaloncukor, egy-két csoki, Mikulás.
7/10 anonim válasza:
Mindenféle édesség és egy harrypotteres alsógatya :D
8/10 anonim válasza:
Csokimikulas, kinder tojás, csokipenz, zizi, egy pixi miniszter mesekönyv és egy autós karacsonyfadisz.
9/10 anonim válasza:
Én honnan tudjam? Majd a Mikulás hoz amit hoz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!