Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valakinek egy jó ajándéköt...

Van valakinek egy jó ajándékötlete a kisfiam második születésnapjára?

Figyelt kérdés
Valami "különlegesebb" dologra gondolnék, abban az értelemben, hogy megvan minden alapfelszerelése :-) Kisautóból rengeteg, de van építőkockánk többféle, formabedobó, bödönke, tanuló robot, karácsonyra kapott konyhát, farmházikót állatokkal, traktortaláral, ugrálózebrát, örököltünk fa kis vasutat, azt is imádja. Tavaly szülőkormányos triciklit kapott, azt nagyon jól kihasználjuk mind a mai napig, de van sima kismotorja is. Szóval kicsit tanácstalan vagyok, mert a családtól úgyis kap ruhákat és könyveket (sokat olvasunk neki, de mesét tv-ben még nem néz)így mi valami számára érdekesebbet szeretnénk neki venni. Hátha van valakinek egy jó ötlete :-)
2010. szept. 5. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Bár én lányos anyuka vagyok, fiús játékokban annyira nem vagyok otthon, de ha még nincsen festő/rajzállványotok, azt nagyon tudom ajánlani!

Ikeában 5000 Ft, egyik oldalára krétával, másikra lemosható filccel lehet rajzolni, plusz lehet papírt is tenni, szintén Ikeában 1000 Ft egy hatalmas tekercs, ami hosszú hónapokig elég.

2010. szept. 5. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Trambulin. Tescóban lehet kapni, olyan 7000.- ft körül van. Van kapaszkodója is, és bár hivatalosan 3 éves kortól ajánlott, már egy 1,5 éves is simán használja.
2010. szept. 5. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én 2 évesem most értékeli a Karácsonyra kapott bábokat.

Ha érdekel szólj, megkeresem a hölgy címét aki egyedileg kívánságra elkészíti ami tetszik.

2010. szept. 5. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Barátnőm olyan autót vett a kisfiának, ami beleülös és lábbal tudja hajtani (csak fotót láttam, igazából nem tudom hogyan hajtja, de imádja). Neki is megvolt már mindene :-)
2010. szept. 6. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!