A Kornèl nevű ismerőseiteket ,vagy saját gyerkőceiteket hogyan becèzitek? A Kori nem tetszik , a Koni jobban mert nem olyan lányos.De valami jobb becèzèse van ? Egy kisbabának mèg túl komoly a simán Kornèl.Olyat ami felnőttkènt is jó...
Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 11:11
12/36 A kérdező kommentje:
9-es: Mert nem olyan rövid nèv mint pl az Àron ès kicsit nehèz is kimondani.
2021. nov. 22. 12:13
13/36 anonim válasza:
Felénk a Konrádot becézik Koninak. Semmi lányos nincs benne szerintem.
14/36 anonim válasza:
Kokót ismerek, aki Kornél, de még kicsi, felnőttnek szép a Kornél szerintem.
15/36 anonim válasza:
A családban babaként is simán Kornél volt vagy Kornélka. Ez a név kifejezetten hülyén hangzik becézve, ha az a terv, hogy ne is lehessen, akkor mi a probléma? Hogy tényleg nem lehet? Ez ilyen. A koni meg lány név. "Connie" angolul is lány becenév. Ha mindenképp becézve akarod szólítani babaként, akkor ne a nevét becézd. Bubu, nyuszifül, kismackó, és egyéb hülyeségek rendelkezésre állnak.
16/36 anonim válasza:
Én hallottam egyszer a Koni becenevet (lánynak). Fogalmam sem volt, milyen név, aztán kiderült, hogy Konstancia. Azóta sem hallottam ezt a nevet, a Kornélia sem gyakori. Szerintem simán megállja a helyét a Koni mint a Konrád vagy Kornél becézése. Bár én inkább sehogy sem becézném a Kornélt, max ha később majd ő szeretné.
17/36 A kérdező kommentje:
Ès mondjuk így hogy Kona, vagy Koresz? Rosszul hangzik ?
2021. nov. 22. 14:19
18/36 anonim válasza:
Szerintem igen. Ne add ezt a nevet ha nem tudod így szólítank a babát.
19/36 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Nekem a Kornél tetszik. De Kona, vagy Koresz borzalmasan hangzik, inkább adj valami mást ha feltétlen becézni akarod.
20/36 A kérdező kommentje:
Ez a kedvenc fiúnevem ,csak furi hogy nincs egy èpkèzláb becèzèse 🤔
2021. nov. 22. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!