Mikortól való egy gyereknek bicikli?
Figyelt kérdés
Természetesen pótkerekekkel gondoltam, mikortól tudja használni? Hány éves kortól?2021. nov. 21. 10:59
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem késő. Jövőre megtanul azzal jól egyensúlyozni, a következő évben meg könnyen megtanul bicozni.
12/13 anonim válasza:
Szerintem is teljesen jó lesz a futó 3 évesen.
13/13 anonim válasza:
Szerintem a futó 3-4 éves korig jó. Utána már rendes bringa, eleinte potkerekkel, csak azért, hogy magát a tekerés technikajat elsajatitsa. Ha már tekerni tud, akkor le is lehet venni a potkereket. Lányom 3 és fél évesen tanult meg potkerek nélkül, előtte pár hétig potkerekezett, azelőtt fél évet futobringazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!