A kislányom nagyon szeretet volna egy kiskutyát,vettünk is egyet,most nagyon fél tőle állandóan kell fogjam a kezemben. Szerintetek meg fogja szokni a kutyát ?
Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 08:08
11/16 anonim válasza:
8-as, az eszedbe sem jut, jogy azért törölték, mert leidiótáztál másokat? Fáj az igazság? Miről beszélsz? Annyit írtál, hogy nektek van kutyátok, mi meg idióták vagyunk. Na ez aztán nagy segítség volt a kérdés szempontjából...
12/16 anonim válasza:
Igazad van, ti sokkal kulturáltabban küldtétek el a kérdezőt a francba 🤣🤣🤣
Még mindig várom a javaslataitokat mit kéne tennie.
Én ugyanis a lehülyézése helyett,azt is leírtam miert nem tudok segíteni (plusz nem rugtam bele mint egyesek)
13/16 anonim válasza:
Én spec írtam, hogy pl. a kiskutyát kéne minél gyorsabban megtanítani arra, hogy nem harapunk/ugrálunk. Bocs, de nem fogom a szájába rágni, hogy csinálja, rengeteg videó, cikk stb. van ezekről a neten, a Google-t gondolom, tudja használni. Más írta a trénert, mint lehetőséget, érdeklődtek, mekkora a gyerek, mert mondjuk annak alapján talán több tippet lehetne adni. Nyilván nem mindegy, hogy egy 2 éves csinálja ezt, vagy egy 8 éves. Nulla információra nehéz egyből érdemi tanácsot adni, de mi legalább megpróbáltuk. Te nem, csak leírtad, hogy te is az a gyökér szülő vagy, aki vesz egy kutyát, ha a gyerek elböffenti, hogy kell neki, de fingod nincs, mit kell csinálni, ha mégse jön be a dolog. Nagyon hasznos. Ja, mégsem.
14/16 anonim válasza:
Kicsit megszaladt a képzeleted,de azért leírom,hogy sose vettem kutyát, hanem mindig az állatbarát alapítványtól fogadtunk örökbe,es ez az igazság,sose volt velük problémánk.
De látszik te se vagy sokkal különb,hiszen gyökerezni azt te is tudsz. Én elengedtem a veled való komunikációt,tedd azt te is. Szia
15/16 anonim válasza:
Baromira nem az volt a lényeg, hogy vetted vagy örökbefogadtad :D
16/16 anonim válasza:
Mondjuk én leírtam, hogy nem egy plüssjátékot vett és talán tanítani, foglalkozni kellene a kutyával, hogy a gyerek ne féljen tőle. De okos enged alapon én léptem, nem fogok egy ilyen véglénnyel vitázni más problémája miatt. Na tovabbi szép napot😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!