Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak engem idegesít az örök...

Csak engem idegesít az örök beszólás: "Miért kell 2 évesnek tápszer? Igyon tejet, nem csecsemő. "

Figyelt kérdés

Miért fáj sokaknak, hogy tápszert adunk 1,5-2 éves gyermeknek és nem tejet?

1. Lehet,hogy tejérzékeny és azért kap tápszert/tejitalt

2. gyermekorvos, védőnő javasolta

3. tele van vitaminokkal, vassal a tejital, mi vele a gond?

A tejben mi van? Abban is vann immunofortis például?

Jönnek az örök kötözködős kérdéssel: nem csecsemő, miért iszik tápszert?

Miért fáj ezeknek az anyukáknak? Vagy csak irigyek, hogy mi megvesszük a drága tápszert?

Nem értem ezt a folytonos beszólást. Most sokalltam be!!

2010. szept. 4. 14:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Az utolsó kommenteddel tökéletesen egyetértek. Teljesen felesleges a vita, és úgy is mindenki maga dönti el. Csak nem értem, akkor minek kellett kiírni ezt a kérdést:)
2010. szept. 4. 15:28
 12/33 A kérdező kommentje:

Azért, mert közvetlenül a kérdésem alatt valaki kérdez valamit (egészen más témát, mint a tej/tápszer ügy) és jópáran nem a kérdésre válaszolva ki vannak akadva, hogy miért tápszert ad a 2 éves gyermekének.

Millió válasznál tapasztalom ezt az okoskodást és most betelt nálam a pohár.

2010. szept. 4. 15:31
 13/33 A kérdező kommentje:
2010. szept. 4. 15:32
 14/33 anonim ***** válasza:
40%
Ne haragudj, de nincs ezekkel a válaszokkal semmi baj, láthatod, hogy a többség így látja, és te is így látnád, ha nem hinnél a havonta változó trendeknek, ami pénzcsalásra jó, és ne adj isten, még meg is mérgezik a gyereket ezekkel a mű szarokkal, mert, mint tudjuk, volt már rá példa.
2010. szept. 4. 15:39
 15/33 anonim ***** válasza:

Ha az akkori kérdésednél a kommentbe beírod ugyanezt, mint ide (vagyis hasmenése van a bolti tejtől), akkor a továbbiakban senki nem tett volna megjegyzést a tápszerre. Szerintem...

Mert egyébként tényleg furcsa, hogy 2 évesen tápszert kap. Furcsa, de nincs benne semmi rossz, főleg ha megmagyarázod az okokat.

2010. szept. 4. 16:26
 16/33 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést nem én írtam ki és nem ez az egyetlen kérdés, mondom, mindenhol beszóltok, de miért?!
2010. szept. 4. 17:16
 17/33 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem 1.5 éves és még javarészt tápszert kap. Pedig nem lesz hígfosása a tejtől, meg semmi ilyen. Egyszerűen soványka és a védőnő szerint is magasabb a kalóriatartalma a tápszernek. Mi emiatt adjuk. Amíg majd igényli és letojom ki mit mond...
2010. szept. 4. 17:19
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát az én családom detto.Minek neki tápszer? 21 hónapos, és adtam már neki tejet, nah 2 napig ment a hasa, jó kis zöld trutyi jött belőle. én tejérzékeny vagyok. Van rá esély h ő is, bár eszik tejtermékeket, és azoktól semmi baja. csak a tejtől.

engem nem érdekel. nagynéném, apukám, mindenki szó szerint leb@sznak kb naponta h minek adom neki. idegesít baromira, meg egyébként én döntöm el, jól írták az előttem válaszolók.

és imádja a tápszert, pedig Pepti plus 2-t kap, ami keserű állítólag...Vettem neki tejitalt, és nem itta meg, hát maradtunk ennél.

ne törődj senkivel. ne is mondd és kész. mindenki a saját gyerekéért felelős, és semmi köze hozzá hogy ki mit ad inni neki.

( én ugyanígy vagyok egy másik problémával. 82 cm a fiam, ugye, elég pici, 21 hós,, és mikor megkérdezik mennyi idős, mindenki JÉÉÉ DE KICSIIII...gondolhatod milyen jó ezt 100szor végighallgatni. múltkor megkérdezte egy nő, hány hónapos, mondtam 1 éves:D akkor meg: hú de nagyra nőtt kislegény:D)

SZóval kitartás:)

2010. szept. 4. 18:21
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
23 hós és tápszert/tejitalt kap napi kétszer tuti, van hogy visit érte napközben is. Adom neki, amig elfogadja. Ennyi. Senki nem szól ebbe bele, mert nem engedem.
2010. szept. 4. 21:10
 20/33 anonim ***** válasza:

Én is tápszer párti vagyok, 2 éves koráig tervezem a tápszert adni neki (most 14 hónapos, és még HA-sat kap)

Szerintem azért szólnak be sokan, mert a nagy szoptatási kampány sok anyukánál úgy csapódik le, hogy a tápszer méreg, mű, az ördögtől való, és inkább tejet adnak szopi után. Pedig a tápszer sokkal egészségesebb mint a tej szerintem, legalábbis ha elolvasnák az összetevőit, rögtön lehetne tudni. Ne törődj mások véleményével, csináld úgy ahogy te jónak érzed.

Egyébként barátnőm azt mondta hogy miután a tejből is megiszik a gyerek reggel este 3 dl-t, összeadva egész hónapban nem olcsóbb mint a tápszer.

2010. szept. 4. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!