Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korig adtatok kúpot...

Hány éves korig adtatok kúpot a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
Pl ha lázas volt, vagy hányós betegsége volt.

2021. nov. 4. 22:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20 Nem sok mindent tudtam tenni,alig múltam 15 és közel 39 fokos lázam volt.
2022. jún. 4. 06:51
 22/28 anonim ***** válasza:

Azért középiskolásan már tényleg túlzás. Ettől függetlenül nem biztos, hogy szexuális zaklatás.

Ilyen korban már simán meg lehet oldani magadnak is. A 39 fokos láz önmagában messze nem indokolja viszont a kúpot, simán mehetett volna a lázcsillapító szirupban vagy tablettában is. De mondjuk egy epilepsziásnál is megesik, hogy kamasz korban is popsiba kell dugni a gyógyszert.

2022. jún. 4. 13:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Hidd el nem véletlenül,történt így,az orvos írta fel mivel recept nélkül nem adják ki,ezt a kúpot.
2022. jún. 4. 14:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Nekem mindíg kúpot adnak,anyám egészségügyis.Meg van róla győződve,hogy sokkal hatékonyabb bármelyik lázcsillapítónál.Az algopirin és társaira érzékeny vagyok.
2022. aug. 23. 16:19
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

#24 Nem mindegy mennyi idős vagy. Az sem, hogy magadnak megoldod, vagy "segítenek benne".

Szirupba és kúpba is elérhetőek ugyan azok a hatóanyagok általában.

Viszont a kúp több esetben hatékonyabb. Főleg ha gyors megoldás kell, illetve hányás esetén is működik.

2022. aug. 23. 17:33
 26/28 anonim ***** válasza:
15! Ha 3 hónapnál fiatalabb a baba,akkor minden lázas állapot kórházi ellátást igényel. Nézz utána.
2022. aug. 23. 20:45
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
25 az igaz,hogy hatékony,félórán belül leviszi a lázam.Elég sokat vagyok beteg,sajnos mivel immunbetegségem van.
2022. aug. 24. 16:43
 28/28 anonim ***** válasza:
Otthon anno mi a húgommal 12-13 éves korig kaptunk kúpot. Semmi gond nem volt. Valami oknál fogva a gyerekorvosunk mindig kúpot írt fel. Anyu meg szorgalmasan be is tartott minden előírást.
2022. szept. 26. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!